Una recepta ideal per les properes festes i famílies amb nens o persones grans..)
Al blog trobareu una recepta semblada feta amb carn de pollastre.
INGREDIENTS
600 grams de picada de vedella
1 ou
1 llesca de pa de motllo
1/2 got de llet
1 grill d'all
12 prunes sense pinyol
40 grams de pinyons
3 taronges
sal
pebre
oli
farina
PREPARACIÓ:
Fer picar la carn o bé comprar-la ja picada.
Amb un bol ficar la carn, l'ou sencer, sal, pebre, una llesca de pa mullada amb la llet i mesclar.
M'entres tant esprémer las taronges, posar les prunes a remullar amb una mica de suc i torrar els pinyons amb una paella.
Afegir 6 prunes a la mescla i un grapat de pinyons, (si cal afegir
una mica de pa ratllat) s'ha de poder treballar bé i formar una
pilota com les del caldo, que arrebossarem amb farina.
A la paella o cassola amb una mica d’oli (que sigui calent), posar la pilota per sallar-la, donen la volta, perquè quedi daurada per totes bandes.
A continuació afegir el suc de les taronges i coure a foc lent uns 20 minuts, afegir la resta de prunes, pinyons i continuar la cocció a foc lent uns 10 minuts més.
Treure la carn de la cassola, deixar refredar i reduir la salsa.
Tallar millor fred i servir amb la salsa de taronja, les prunes i els pinyons. Es pot preparar amb antelació i escalfar al moment de servir.
Es molt bona idea fer el rodó amb la carn picada, d'aquesta manera els més petits la mengen sense problemes de que no se l'empassen.
ResponEliminaM'agraden molt els sabors dolços junts amb la carn.
Petons.
Una recepta ideal per les festes que s'acosten. Perfecta per nens, gent gran i per tothom!!!
ResponElimina