INGREDIENTS
500 grams formatge Philadelphia
4 ous
200 grams de sucre
15 grams farina blat de moro /Maizena/
250 grams nata líquida 35%
1 polsim de sal
SOM-HI
Escalfar el forn a 200º
Preparar el motlle
Ficar al fons del motlle paper de forn mullat i escorregut (s´amolla per recobrir fonts i paret).
Amb un bol és mescla el formatge els ous batuts i el sucre, amb l'ajut d'una forquilla com
si féssim un puré.
Afegir la Maizena i continuar remenant, fins que la mescla sigui homogènia, Afegir la nata
líquida i un polsim de sal.
Abocar dins del motlle folrat.
Enfornar 35 minuts al forn calen 35 minuts dal i baix, més 10 minuts a 220 per torrar la superfície.
Deixar refredar dins del forn tancat 1/2 hora, acabar amb la porta entreoberta.
Menjar a temperatura ambient.
RECEPTA DE NANDU JUBANY
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada