LA CUINA D'APROFITAMENT ÉS UN MEDI PER APROFITAR LES RESTES DEL MENJAR QUE TENIM AL FRIGORÍFIC AMB BONES CONDICIONS.
POSAR UNA MICA D'IMAGINACIÓ I PROVAR
AQUESTA RECEPTE ÉS UN EXEMPLE
L'arròs és un plat que agrada gairebé a tothom i ens soluciona un primer plat.
Sabem que es pot cuinar de moltes maneres i que admet classes diferents
ingredients.
Al obrir el frigorífic he vist que tenia una mica de verdura per aquí, 4 cigrons per
allí. He pensat que amb aquests ingredients podria fer un arròs.
INGREDIENTS
200 grams d'arròs
3 alls tendres
1 tros de pebrot vermell
1 tros de pebrot verd
uns cigronets cuits
2 tomàquets madurs
caldo de bullir verdures
sal i oli
SOM-HI
Netejar els pebrots.
Fer un sofregit amb una paella amb oli, el pebrot i els alls tendres, tot tallat petit.
Quan les verdures siguin cuites afegir els tomàquets ratllats i quan s'integri afegir
l'arròs i remeneu-ho.
Afegir el caldo de verdures calent i el grapat de cigrons.
Rectifiqui-ho de sal i deixar bullir uns 12 minuts aproximadament.
Deixar reposar uns 5 minuts i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada