4 cues de rap
8 gambes
1 ceba
1 cullerada de tomàquet fregit
1 gotet de vi blanc
brou de peix
julivert
oli
sal i pebre
picada
10 ametlles
pa fregit
1 grill d'all
julivert
SOM-HI
Fregir les gambes i reservar, amb l'oli de fregir-les fem un sofregit amb la ceba tallada, que deixarem enrossir.
Afegiren el tomàquet, el gotet de vi i deixem reduir a foc lent.
Passar el sofregit per la batedora amb una mica de brou de peix.
Posar a la cassola les cues de rap salpebrades i les cobrim amb el suc del sofregit i una mica mes de brou de peix per tal que cobreixi
les cues, sobre ficar la picada i deixar coure 15 minuts.
Quan faltin 5 minuts afegim les gambes i deixem fer la xup-xup.
Acompanyar amb una bona llesca de pa, per sucar-hi.
Amics blocaires: Recordeu el dia 20 publicar la vostre recepta del BLOG AL PLAT aquest mes dedicat a Destapant Cassoles
ResponEliminaIsabel; Quin encant de plat, tot un encert amb cues de rap -un dels meus peixos preferits- i les gambes, sembla que sento l'olor des de aquí...¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)
m'encanta aqeust plat, fa de cap de setmana total! sucar-hi pa i migdiada! petons
ResponEliminaAixò si que és un plat de peix com Déu mana...
ResponEliminaIntento fer-ho
ResponEliminaBona pinta el fsre dema k vindrs la fsmilia pk fare 70 anys
ResponEliminaAcompanyat amb un bon vinet.... Me'n vaig a fer la migdiada, que és el millor després de gaudir d'aquest plat
ResponEliminaAquí estic fent la teva recepta per la meva família. Som 5 a sopar ja q aquest any no ens reunim amb tots els q voldriem, però estarem junts de cor. Gràcies per la recepta. 24/12/2020
ResponEliminaAvui faix el teu plat esperant que els i agradi gràcies per la recepta bon any bons reis
ResponEliminaAvui la faig que els dilluns s, han de passar amb alegria 22 març 2021
ResponEliminaAcabo de fer-ho, exquisit i fàcil, gràcies
ResponEliminaUna pregunta, d'un dia per l'altre queda bò o queda sec.
ResponEliminaJo també voldria saber si es pot fer el dia abans... Gràcies
ResponElimina