Aquesta recepta en va enamorar, quan la vaig veure al blog de la Teresa de " Com a casa, res! "
INGREDIENTS
Un pa de pagès (millor del dia abans)
Salsa pesto, aquí Salsa Pesto
2 boles de mozzarella fresca
100 g de formatge parmesà ratllat
Amb un ganivet de serra fem talls en un mateix sentit sense acabar d'arribar a baix de tot. Després fem
els mateixos talls però perpendiculars als que hem fet, de manera que
quedin uns quadrets de pa units per sota, així el pa no perd la forma.
Tallem les dues boles de mozzarella a rodanxes fines.
Amb una espàtula o ganivet de punta rodona, anem repartint la salsa pesto
per dins dels talls, a continuació la mozzarella i el parmesà.
Amb el forn calent, ho tenim dins uns 10-15 minuts, ja que només cal que el formatge es fongui entre el pa.
El servim calent!!!!!!!
A més a més de bo, el perfum que desprèn, el fa irresistible!!
Ei, jo també he vist aquest pa farcit i tinc ganes de provar-lo... amb aquesta combinació d'ingredients ha de quedar boníssim, millor que una pizza. I l'oloreta segur que irresisitible!
ResponEliminaI tant que està bo. Jo el vaig fer amb panets individuals perque un pa gran era massa per nosaltres.
ResponEliminaPetons.
Què bo queda, oi?? a casa els va agradar molt!!! estic esperant ser colla per a repetir-lo!! petons
ResponEliminaQuè bo queda, oi?? a casa els va agradar molt!!! estic esperant ser colla per a repetir-lo!! petons
ResponEliminammmm quina pinta! i facilet! m'agrada aquesta recepta, és ideal per quan tens gent! petons
ResponElimina