ingredients
1 massa de pasta de full
sucre llustre
1 ou
llavors de sèsam
som-hi
Posarem a una safata de forn paper vegetal (paper especial pel forn) i empolvorar amb sucre llustre (bastant) per sobre el paper. Tot seguit, li posarem la làmina de pasta de full i tornarem a posar-hi sucre per sobre...
Ens disposarem a caragolar la massa pels laterals, fins que es topin les dues parts.
Quan ja tinguem el rotlle fet, el tallarem en porcions (de la mida que ens sembli correcta, aproximadament 1 1/2 centímetre ) i les anirem posant sobre el paper del forn a la safata.
Pintar amb ou batut i empolvorar amb les llavors de sèsam.
Ficar al forn escalfat. Han d'estar a una temperatura d'uns 180º C. durant uns 15 minuts. Vigilar que no es cremin, depenent del forn pot anar més ràpid o més lent!
Bon profit!
ResponEliminaIsabel; Una bona manera de fer feliços a uns convidats i et treu també d'un apuro.
Queda força bé i fàcil de fer.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Quan faig ulleretes faig content a més d'un/una... ! és una de les coses que més sovint faig! queden maques i molt bones, oi? el toc del sèsam segur que les millora! petons
ResponEliminam'encanta! jo en vaig fer una vegada i queden molt mones! bona recepta! petons
ResponEliminaIdea apuntada, per fer-les amb sésam. Segur que estaven boníssimes.
ResponEliminaPetons.
Ummmm!!! sèsam....
ResponEliminaTrobo molt encertat el punt del sèsam que li has donat, si ja són prou bones sense, imagina't amb el toc cruixent mmmmmmm
ResponEliminaUna abraçada
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/