- ISABEL
- Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.
divendres, 7 de setembre del 2012
TIRAMISÙ
El tiramisú són unes postres fredes de cullera, d'origen italià. Té l'avantatge de que no necessita forn, que fred i repossat es deliciós.
Aquesta recepta de Tiramisù, te alguna cosa diferent a les clàssiques receptes d'aquest postre.
Als tallers del Centre Cívic, teniu un alumne al·lèrgic al ou, però li encantave el tiramisú. Vaig buscar l'alternativa a fer-lo sense.
D' ençà, sempre faig aquesta recepta.
INGREDIENTS:
250 grams de formatge Mascarpone
200 grams de nata per muntar
100 grams de sucre molt
400 grams de melindros
4 tasses de cafè
cacau en pols, sense sucre (Valor)
1 copeta de Marsala o Amaretto (si es per adults)
SOM-MI
Fer el cafè i deixarlo refredar. Si es per adults afegir la copeta de licor.
Batre el formatge amb l'aparell de muntar i afegint la meitat del sucre molt.
Apart muntar la nata i afegir la resta de sucre, quan sigui muntada, poc a poc incorporar amb cura el formatge.
Empolvorar la base de la safata o copa amb cacau (jo ho faig amb un colador molt fi).
Sobre ficar una capa de melindros sucats amb el cafè, una capa de la barreja de formatge i nata, un altre capa de melindros sucats amb el cafè i cobrir amb la resta del formatge i la nata.
Per acabar empolvorar altre vegada amb cacau i deixar a reposar al frigo durant unes hores (com a mínim 4), si pot ser millor d'un dia per l'altre. De vegades el faig anticipat i el congelo.
Es deliciós!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
jo també el faig com tu, sense ous...mare meva com n'està de bo, i amb el temps que fa que no en faig, perque no tinc freee!! jeje petons guapa
ResponEliminaRoser, es molt bó, però te un inconvenient.
EliminaVola¡¡¡¡¡ jejejeje
Fa la tira que no en faig, jo si que li poso ous, aquesta l'hauré de probar.
ResponEliminaEs tan bó, com el que porta ou.
EliminaBoníssim!!!! vaig fer fa poc i va volar!
ResponEliminaPetonets
Si noia es el inconvenient que te i això que no te ales.
Eliminatiramisu aunque sea sin huevo tambien es bueno
ResponEliminabon cap de setmana
Miquel, no ho notes que no porta ou, es boníssim.
EliminaBona Diada.
Una variant perfecte pels intol·lerants a l'ou. A casa el tiramisú ens encanta i és una bona opció ara a l'estiu que fa mandra encendre el forn ;)
ResponEliminaTens raó, fàcil de fer i ràpid.
EliminaEs tant bó¡¡¡¡¡
Quina bona pinta que té aquest tiramisú ...........et creuras que non'he fet mai ?? ....
ResponEliminaPetons
Quima es questió que t'animis, ja veuras el fàcil i bó que es.
EliminaPetons
Bona opció per als al.lèrgics a l'ou!, realment un pastís clàssic que sempre agrada.Ahir en vaig tastar fet amb moscatell. Feliç diada Isabel!
ResponEliminaNo cal ser al-lèrgic, es tam bó com el fet amb ou.
EliminaPetons i bona Diada
Vaja, una bona alternativa per unes postres imprescindibles!
ResponEliminaCristina, tu perquè est, una super pastissera.
EliminaJo no noto gaire la diferencia.
MIra que son unes postres que no m'agraden però en faig sovint perquè m'encanta fer-ne...jeje. Tinc una cosina que es torna boja amb el tiramisú...
ResponEliminaPetonets.
Doncs a mi m'agraden molt.
EliminaPer cert. Com estàs?????
Petonets
Hola Isabel guapa tu
ResponEliminaM´encanten totes les versions del Tiramisú, humm, un dels meus postres preferits, el teu está de mossegar la pantalla
mil petonets i bona Diada
Susanna
A mi també m'agraden molt.
EliminaPetons guapa
Isabel,
ResponEliminaFa molt de temps que no en faig. I ara que dius això de l'ou l'altre dia una noia em va demanar que posés alguna recepta com aquesta, així que pot ser que l'agafi ...
Una abraçada i bona Diada,
Nani
Nani, jo he provat de fer de les dues formes i no es nota gaire la diferencia.
EliminaPetons