- ISABEL
- Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.
dijous, 20 de setembre del 2012
FIGUES AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA
Producte de temporada que val la pena aprofitar, no se....... quin plaer es millor, si el collir-les o de menjar-les
Aquests ingredients estan pensat per a 4 persones.
INGREDIENTS
12 figues coll de dama
200 ml. de nata liquida
50 grams de xocolata blanca postres de Nestlé
un grapat de pinyonets
unes fulles de menta fresca
SOM-HI
Rentar les figues, deixarles asecar sobre un paper absorbent.
Tallar una mica la part de dalt, a la base li fem amb el ganivet una creu.
Posar la nata a escalfar i quan estigui a punt de bullir retirar i afegir la xocolata, remoure be, fins que quedi tot integrat com una crema.
Torrar els pinyonets i reservar fins el moment de muntar el plat.
Posar a la base una mica de crema com veure-ho a la foto i sobre les figues dretres.
Regar amb una mica mes de crema i posar uns pinyonets sobre la crema.
Disculpeu en vaig oblidar dels pinyons al fer la foto.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quines figues més bones!!!
ResponEliminaM-encanten les figues, llastima que la temporada sigui tan curta...
ResponEliminaAmb la xocolata blanca han de combinar molt be.
Jo aquesta setmana també en vaig comprar i estan bonissimes ......... duran tan poc que s'ha d'aprofitar.
ResponEliminaPetons
Isabel, això m'ho he d'apuntar ara mateix. M'encanta la xocolata blanca en textura líquida... i les figues em perden! O sigui que la teva recepta és una temptació! I amb els pinyonets, mareta... Petons!
ResponEliminaQuina bona idea!!! Segur que son boníssimes...
ResponEliminaPetonets.
Isabel, vas triomfar no?
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Ja t'ho dic jo... fem un tracte: tu les culls i jo les menjo!!
ResponEliminapetonets
Una combinació bomba...jo les cullo, les cuino i tu te les menges. Acceptes el tracte?
ResponEliminaHola Isabel guapa tu
ResponEliminaBona i sana proposta.
Les maduxes congelades les pots fer servir de moltes maneras
Si vols fer gelats per ejemple amb una thermomix, les poses directament sense descongelar.
En una gelatera les deixes una estona que quedin mig tobes en un escorredors de verdures que si fan una mica de suc.
Per batuts, cremes, culís...etc les deixes escorrer a temperatura ambient una estona, a casa fa molts anys que o faig, estic en el Maresme, terra de maduixes i maduixots,....a més bonissims...humm, posaré receptes. val ?
mil petonets Susanna
muy buena idea y queda una combinacion irresistible
ResponElimina