No es el cas d'aquesta recepta, però si volem gaudir d'aquesta aroma, es millor servirlo recent cuit, ja que al rentarlo per una mica del seu perfum.
INGREDIENTS
200 g. d'arròs Basmati
500 ml. d'aigua per coure
sal
oli
uns quants pinyons
un grapat de panses
espinacs frescos.
per la vinagreta
pinyons torrats
oli
vinagre
sal i pebre.
SOM-HI
Posar l'arròs a remull amb un recipient amb 1 litre d'aigua. Aquesta es la manera perquè deixi anar el midó i que no s'enganxi.
Posar a escorre'l. Desprès amb una cassola escalfar una cullerada d'oli.
Quan l'oli sigui calent afegim l'arròs i ofegar un parell de minuts fins que els grans quedin una mica transparents.
Afegim l'aigua calenta amb un xic de sal . Quan comenci a bullir remoure i tapar fins que absorbeixi tota l'aigua (uns 10 minuts)
Si no el tenim que servir (com es el cas), al moment, remullar amb aigua freda perquè s'aturi la cocció i no es passi. Colar i mesclar amb panses i pinyons que abans hem torrat amb una paella.
Escaldar les fulles d'espinacs i colocar folrant les parets dels motllos amb els espinacs molt escorreguts, abans untar les parets amb una mica d'oli.
Barrejar l'arròs amb els pinyons i les panses i amb compte omplim els motllos i posem a refredar a la nevera, perquè agafi cos.
Servim desmotllat, amb una vinagreta feta amb pinyons torrats, oli, vinagre i salpebrat.
T'has lluït, eh?...quina vinagreta més bona.
ResponEliminaQueda molt xulo folrat amb els espinacas i la vinagreta que bona!
ResponEliminaPetons.
Quin plat de diumenge!!!
ResponEliminaQue si....que el cafetó esta pendent..:!!!! jajaja
Petonets
Molt divertit aquest plat, Isabel!!
ResponEliminaA casa ens encanta el basmati, super aromàtic i molt gustós.
ResponEliminaLa presentació en flam, amb els espinacs, queda molt vistosa i tan pot servir com primer plat com a guarnició. Idea apuntada!
L'arròs basmati és molt gustós i perfumat!! l'has disfressat molt bé aquest flam!!! fins aviat, petons
ResponEliminaMolt bona recepta, i si el flam es fa de mida petita pot servir per acompanyar un plat de carn.
ResponEliminaPetons
Quina presentació!, hauré de probar aquest arròs basmati...crec que no l'he probat mai!
ResponEliminaIsabel; Un bon arrós per acompanyar un bon dinar, sopar... deliciós i sembla per l'aspecta que és molt facilet.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O)
molt vistós presentat així Isabel
ResponEliminaptnts
Dolça
Que vistós!! la presentació és fantàstica!!
ResponEliminaah, em pensava que havies fet un arròs verd, m'agrada molt la teva versió.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
aquest plat té tots els ingredients per agradar-me! una molt bona proposta Isabel. Gràcies per participar. petonets
ResponEliminaQuin flam més bo i més sa!! me l'apunto, perquè l'arròs m'encanta i a més tinc excedent d'espinacs!! un petó!
ResponElimina