INGREDIENTS
1 bròquil
1 ceba tendra
1 patata
200 g. de cigrons cuits
1 grill d'all
salsa de soia
sal
oli
2 cullerades de crema de llet
2 fulles de menta
1 l. de aigua o caldo de verdures
SOM:HI
Netejar i tallar el bròquil a bran quetes. Tallar la ceba i pelar la patata i tallar-la a daus.
Posar una mica d'oli d'oliva a la cassola i sofregir la ceba, quan quedi transparents, afegim els
daus de patata i remenar, a continuació les bran quetes del bròcoli, donar unes voltes i afegir
aigua calenta o caldo de verdures si en tenim, salar i portar a ebullició. Si cal afegim aigua.
Deixar bullir, uns 25 minuts fins que sigui tot cuit.
Passar els cigrons per la paella amb un grill d'all trinxat, donar unes voltes i reservar.
Escórrer la verdura i passar per la batedora, si es cal afegim caldo de la cocció i les dos cullerades de crema de llet. Te que quedar una crema fina i amb la textura desitjada.
Servir amb un plat fondo, ficar uns quants cigrons que teníem reservats.
Amanir amb salsa de soia i empolvorar amb la menta picada. (jo amb aquest cas no tenia menta i ho vaig fer amb herbes provenzals)
Una crema molt nutritiva, Isabel! El gustet que deu tenir... mmm! Que bo!
ResponEliminaUna manera de fer menjar la verdura a la gent que no li agrada... I amb el toc dels cigrons i la salsa de soja, ha de quedar una crema molt gustosa.
ResponEliminaUna manera molt saludable de menjar bróquil, i m'agrada molt perquè deu ser molt més digestiu. T'agafo idea!
ResponEliminaPetons
A l'hora de sopar venen molt de gust les cremes. M'agrada l'acompanyament dels cigrons en comptes de pa fregit.
ResponEliminaHe mirat els tallers del Bon Preu a la web i sempre estàn plens, continues anant?
Petons.