La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 16 de març del 2014

BRANDADA DE BACALLÀ




INGREDIENTS

400  g.  bacallà dessalat 

  10  cl. de llet

  30  cl. d'oli d'oliva

    2  grills d'all 

    1  patata

SOM-HI


     Fregiu lleugera ment els alls amb oli i coleu-lo.
  
    Escaldeu amb aigua bullint, el bacallà i treure-hi la pell i espines.

    A la mateixa aigua, bulliu-hi la patata i retireu la.

    Passar el bacallà i la patata per una batedora i poc a poc afegiu-hi, l'oli i la llet.

    Emulsioneu.

     Ja està disposat per utilitzar-ho, tant per menjar amb torrades, com omplir vola vents  o gratinar-ho.

14 comentaris:

  1. M'agrada molt aquesta presentació Isabel, per fer-la tipus aperitiu. La brandada està molt bona.
    Petons,

    ResponElimina
  2. Una recepta que sembla molt sencilla. La probaré, ja que m'encanta la brandada de bacallà.
    Petons

    ResponElimina
  3. M'encanta la brandada...i molt bona presentació. Jo també la utilitzo sempre per fer aperitius. Combina molt be...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Un aperitiu per a no parar...Una altra forma de menjar la brandada!! (amb les presses has posat bradada...)
    Ens veiem aviat! petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Teresa, estas en tot!!!!!!
      Fins dijous, no et preocupis, t'esperem.
      Petons

      Elimina
  5. des que a casa tenim TMx sempre hi ha un pot de brandada a la nevera... ens encanta.
    (posa-hi una n,,, amb les presses te l'ha deixat)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eh!!! hi que bé, quina sort.....
      Tinc corrector gratuït.
      Moltes gràcies guapa.
      Petons

      Elimina
  6. Avui ploro!..d'alegria!!! Se l´haurien d'inventar!!! quina cosa més bona. A més l´has presentada com sempre...amb la cassoleta i les torradetes...uau!

    ResponElimina
  7. Fins dijous, ja tinc ganes de que ens veiem.
    Petons

    ResponElimina
  8. Boníssima la brandada, i queden unes cassoletes ben xules.

    ResponElimina
  9. A mi el bacallà no m'agrada gaire, però en forma de brandada me'l menjo molt de gust.
    Amb les tartaletes queda molt vistós.

    ResponElimina
  10. la voy a probar asi como lo dices tu , gracias

    ResponElimina
  11. Isabel,
    M’encanten, molt i molt les teves receptes. Per a 400g de bacallà desalat, la
    patata a de ser petita o gran? Les faré aquest cap de setmana.
    Salutacions i moltes gracies

    ResponElimina