INGREDIENTS
400 g. bacallà dessalat
10 cl. de llet
30 cl. d'oli d'oliva
2 grills d'all
1 patata
SOM-HI
Fregiu lleugera ment els alls amb oli i coleu-lo.
Escaldeu amb aigua bullint, el bacallà i treure-hi la pell i espines.
A la mateixa aigua, bulliu-hi la patata i retireu la.
Passar el bacallà i la patata per una batedora i poc a poc afegiu-hi, l'oli i la llet.
Emulsioneu.
Ja està disposat per utilitzar-ho, tant per menjar amb torrades, com omplir vola vents o gratinar-ho.
M'agrada molt aquesta presentació Isabel, per fer-la tipus aperitiu. La brandada està molt bona.
ResponEliminaPetons,
Una recepta que sembla molt sencilla. La probaré, ja que m'encanta la brandada de bacallà.
ResponEliminaPetons
M'encanta la brandada...i molt bona presentació. Jo també la utilitzo sempre per fer aperitius. Combina molt be...
ResponEliminaPetonets.
Mmm! M'encanta!
ResponEliminaUn aperitiu per a no parar...Una altra forma de menjar la brandada!! (amb les presses has posat bradada...)
ResponEliminaEns veiem aviat! petó
Moltes gràcies Teresa, estas en tot!!!!!!
EliminaFins dijous, no et preocupis, t'esperem.
Petons
des que a casa tenim TMx sempre hi ha un pot de brandada a la nevera... ens encanta.
ResponElimina(posa-hi una n,,, amb les presses te l'ha deixat)
PTNTS
Dolça
Eh!!! hi que bé, quina sort.....
EliminaTinc corrector gratuït.
Moltes gràcies guapa.
Petons
Avui ploro!..d'alegria!!! Se l´haurien d'inventar!!! quina cosa més bona. A més l´has presentada com sempre...amb la cassoleta i les torradetes...uau!
ResponEliminaFins dijous, ja tinc ganes de que ens veiem.
ResponEliminaPetons
Boníssima la brandada, i queden unes cassoletes ben xules.
ResponEliminaA mi el bacallà no m'agrada gaire, però en forma de brandada me'l menjo molt de gust.
ResponEliminaAmb les tartaletes queda molt vistós.
la voy a probar asi como lo dices tu , gracias
ResponEliminaIsabel,
ResponEliminaM’encanten, molt i molt les teves receptes. Per a 400g de bacallà desalat, la
patata a de ser petita o gran? Les faré aquest cap de setmana.
Salutacions i moltes gracies