INGREDIENTS
1 k. de cebetes platillo
2 cullerades de sucre
200 ml. d'aigua
oli i sal
SOM-HI
Pelar les cebetes, rentar i escórrer.
Posar amb una paella gran una mica d'oli i afegir les cebetes amb un polsim de sal, donar un parell de voltes, afegir el sucre i cobrir amb l'aigua.
Deixar coure a foc lent, fins que s'evapori l'aigua i vaguin agafant color.
Serveixen com aperitiu, per acompanyar amanides , boníssimes amb formatge fresc ...............
oh, que bones!! Encara que sempre les posem d'acompanyament, soles ja són ben bones, oi? Petons
ResponEliminaQue bones Isabel! Són ideals per acompanyar un munt de plats!!!! sobretot de car. Petonets
ResponEliminaUna molt bona recepta que cal tenir en compte...per acompanyar o soles.
ResponEliminaI també per acompanyar un bon tall de carn, qué bones es veuen Isabel.
ResponEliminaPetons.
Tinc una cunyada que es torna boja amb aquestes cebetes!!!
ResponEliminaLi encantaran...
Petonets.