INGREDIENTS
- 1 carbassó
- 1 porro
- 1 patata
- 2 talls de pernil
- 1 grapat de fideus d'arròs
- nata líquida (opcional)
- 1 litre d'aigua mineral
- sal i pebre
- oli
PREPARACIÓ
Pelem i tallem el carbassó i la patata a daus, el porro a rodelles..
Amb un cassó amb una mica d’oli posem les verdures a sofregir una mica, a continuación incorporem l’aigua i deixem bullir fins que sigui tot cuit, salem.
Reservem una mica de caldo de bullir les verdures i pasem per la batedora.
Amb el caldo sobran li donem la textura desitjada, mes o menys espès.
Provem el punt de sal i tirem un puntet de pebre.
M’entres tant fem el cruixent de pernil (ficant al forn o al micrones, embolicat amb paper vegetal) fins que quedi com diu el seu nom cruixent. Al micro es mes ràpid, aproximadament 2 minuts, primer ficar 1 minut i comprovar.
Agafem el grapat de fideus i els fiquem a la paella calenta amb una mica d’oli fins que veiem es començin a agafar color.
Servim al fons del plat la crema, sobre el cruixent i els fideus.
Queda bó, es un bon entrant o primer palt.
Servir fred, tebi o calent. A gust.
M'encanten les cremes de verdures, tan versàtils i bones tot l'any.
ResponEliminaLa decoració de fideus cruixents m'encanta, converteix un plat de cada dia en un plat de diumenge.
és de les meves cremes preferides!!! encara que mai he posat porro!!! la propera vegada la faig així!!! petonets
ResponEliminammm que bones son aquestes cremes,i aquesta especialment te d'estar impressionant,petons
ResponEliminaDeliciosa...M´agraden tots els ingredients. Ja em vénen ganes de menjarr cremetes calentones.
ResponEliminaM'encanten tota mena de cremes i sopes. Aquesta ha de ser molt fina i bona.
ResponEliminaPetonets
Aquesta la fem sovint a casa, ens encanta!!!
ResponEliminaQuina pinta!
Petons
Sandra
Per cert, tenim una crema pendent de publicar amb el mateix cruixent! jijiji
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaja s´acosta el temps de aquests plats tant bons,...quina presentació
felicitacions,
i mil petonets Susanna
Una crema per a un dia de festa, m'agrada!
ResponEliminaUna bona crema i una bona presentació.
ResponEliminaPetonets.
tot estava que estava per xuparce els dits i a sovre tots han repetit no m an deixat ni un troset!!!
Eliminaestà més bo si en comtes de tirar-li aigua li tires caldo de verdura natural.
ResponEliminaaquest plat el feia sovint, però d'una altra manera, i des de que l'he fet d'aquesta manera a les meves filles els hi agrada més.
ResponElimina