Alguna vegada, os he explicat que l'Eva no vol menjar carn i pensa'n que podia fer, per fer-la
contenta i tenint un subministrador de carbassons gegants, vaig decidí que podia fer uns canelons.
Varen tenir força èxit.
INGREDIENTS:
- 1 carbassó (mida super o 2 de mitjans)
- 1 ceba
- 1 grill d'all
- 1 pastanaga
- 2 gots de llet
- formatge ratllat
- 80 grams de farina
- oli
- sal
- orenga
- mantega
PREPARACIÓ:
Agafem el carbassó i amb un pelador, trèiem la pell de sobre, deixa'n la dels costats i tallem a
tires fines i reservem.
La resta de carbassó la tallem a dau-ets, ratllem la pastanaga, trinxem l'all i tallem la ceba petita, posem tot a la paella amb oli per poxar-ho, afegir farina com quan fem pasta per croquetes i el got de llet, quan la pasta es separi de la paella (que sigui espesa) salpebrar i deixem refredar.
Amb les tires de carbassó per fer l'embolcall, les escaldem amb aigua i sal, posem sobre una
safata i emboliquem els canelons.
Posem a la safata per anar al forn i cobrim amb una beixamel clara, formatge ratllat i
puntetes de mantega, fiquem al forn, dalt i baix a 180º fins que quedin daurats, empolvorem
amb una mica d'orenga.
BON PROFIT¡¡¡¡¡¡¡
Isabel, no saps com m'agraden aquests canelons!! Em guardo la recepta per fer-la aviat!
ResponEliminaPetonets
Sandra
ostres Isabel! m'encanta la teva proposta de canelons!!! apuntadíssima!!!! molts petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaM'encanten els canelons de verdures, molt més lleugers que els de carn. I ara que els carbassons són tan bons, val la pena aprofitar-ho!
ResponEliminaUna bona manera de fer diferents uns canelons, l'apunto a pendents.
ResponEliminaQuina safata! Els canelons suposo que boníssims però la salsa per sucar-hi pa.
ResponEliminauna bona idea aquest canelons de carbasso
ResponEliminapeto
miquel
Oh!!!!
ResponEliminaM'ha encantat
D'aquests canelons en faria un cop a la setmana!, em semblen boníssims.Un petó!
ResponEliminaAquests canelons sí que són de diumenge, una recepta ben bonica!
ResponEliminaHola Isabel, els he fet!!!!! Bonísimssss
ResponEliminaHola Nuria /a peu coix/.
ResponEliminaSon bons oi?
Em fa ilusió que els trobesis bons.
Petonets.
SANDRA, JUDITH, GEMMA, GEMMA, CRISTINA, MERCÈ, Mª ANGELS, MIQUEL.
ResponEliminaProbeu-los, si els vole-ho mes consistens, afegir a la bexamel de farcir-los,uns dauets petits de formatge.
Petons a tots
Hola Isabel guapa tu
ResponEliminaqueden molts bons, i de alberginia, i de col, hum...es segueixen els mateixos passos.....i a taula son un èxit
mil petonets macas, Susanna