INGREDIENTS
4 carxofes
1/2 quilo de faves
pèsols
ceba tendre
alls tendres
botifarra negre
1 copa de vi blanc
fulles de menta
sal i pebre
oli d'oliva
SOM-HI
Triar les faves i els pèsols. Netejar les carxofes i tallar-les a trossos (ficar amb un bol amb aigua i un branquillo de julivert, per tant que no s'enfosqueixin).
Tallar els alls tendres i la ceba i ficar amb una cassola amb oli i sofregir. Quan comenci a estar una mica daurat, afegir les carxofes donar un parell de voltes i deixar coure uns minuts. Seguidament ficar les faves, salpebrar i regar amb una mica de vi blanc, remenar i deixar coure uns 5 minuts mes amb la cassola tapada. Afegir els pessols, tapar i que fagui la xup-xup, coure a foc lent, si cal afegir una mica d'aigua. Deixar coure fins que la verdura siguin tendres i afegir la botifarra tallada a quadrets i la menta. Tornar a tapar i coure uns minuts mes.
Boníssim!!! les faves i les carxofes són la meva perdició!!!
ResponEliminaJo sóc de favetes però qui li diu que no a aquest platàs!
ResponEliminaUnes faves a la catalana molt més complertes amb els pèsols i les carxofes.
ResponEliminaPetons.
Un dels meus plats preferits!!! petons
ResponEliminaUn dels meus plats preferits!!! petons
ResponEliminaUn plat de temporada...100%
ResponEliminaPtnts
Glòria
mmm... un plat 100% de temporada, super sa i molt del meu gust! (tot i que a casa, sense la botifarra negra je je je...)
ResponEliminaUna molt bona opció de faves a la catalana.
ResponEliminaPetons