Torradetes amb formatge i cirerols o nous
Ficar sobre les torrades, un tall de formatge a llenques fines i tallar ho amb un gotet o una copa de cava, procurant que la boca de la copa o gotet sigui aproximada ment de la mida de la torradeta. Sobre colo car el xerri partit per la meitat, amb una fulla de ruca o una nou.......
Vola-vans amb foia i poma caramel·litzada
Ficar dins del vola-van (millor petits), una mica de foia i sobre la poma caramel·litzada.
Mini favetes amb oli d'oliva, pernil i menta
Escórrer les favetes del pot.. Amanir-les amb oli d'oliva verge i mesclar amb taquets de pernil i una mica de fulles de menta picada.
Bon profit!!!!!!!
Mmmmm....m'agraden totes tres propostes!
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Olga
Molt bons tots tres!!
ResponEliminaPetons
molt bones idees, m'encanta la de les fabetes amb el toc de menta, és bonissim ho he provat i va ser un èxit! petons
ResponEliminaBoníssims i preciossos!!!!
ResponEliminaPetonets
I bons, bons!!! petons
ResponEliminaQué bonics han quedat els primers amb els cirerols!! Tots molt bons, encara que el foie i jo no som gaire amics, segur que amb la poma caramel.litzada si m'agradaría.
ResponEliminaPetons.