INGREDIENTS
1 tall de costella de vedella...........
peu de porc, orella, morro i cansalada fresca
pollastre i gallina a quarts
carn picada(vedella i porc) per la pilota
os de vedella, pernil, por i carcassa de pollastre
botifarra crua i bullida blanca i negra
verdures a gust (porro, pastanaga, col, api .......)
patates
cigrons remullats
una olla força gran ( jo el faig en 2 olles)
fer la pilota
amb la picada, sal, all i julivert, ou i molla de pa estovada amb llet
SOM-HI
Posar en aigua freda i a foc lent, tot els ossos i la carcassa amb una mica de sal.
Quan arrenqui el bull, afegir el porc, la vedella, la cansalada, el pollastre i la gallina i els cigrons (millor ficats amb una bosseta). Fer-ho bullir de 60 a 90 minuts a foc lent.
Afegir la verdura i deixar-ho una hora mes.
Desprès la pilota, quan torni a bullir, posar la patata i ferla que coura 15 minuts mes i per ultim la botifarra blanca i negra, parar el foc i tapar l'olla durant 15 minuts.
Colar el caldo, fer-lo bullir amb la pasta i servir les verdures i la carn a part.
Es una mica laboriós, però es un plat ideal per fer lo al hivern.
Bon profit!!!!!!!
M'encanta Isabel, jo el faig amb una sola olla gran, però la meva mare també el fa amb dues.
ResponEliminaPetons.