Aquí us mostro, diferents maneres de presentació
Aquesta recepta està dedicada a la meva amiga Cristina i per fans de la llimona INGREDIENTS
3 llimones
2 rovells d'ou
150 grams de sucre
500 ml. d'aigua mineral
20 grams de farina de blat o de blat de moro
SOM-HI
Ratllar una mica de pell i fer suc de les llimones, afegir la resta de ingredients, passar per la batedora, a de quedar una crema molt fina.
Posar la mescla amb un cassó al foc baix, remenant continua-ment fins que comenci a espessir sense que bulli, retirar del foc.
Deixar en tibí-ha i servir en copes, decorades al gust (menta, llimona, nata....). Reposar al frigorífic un parell d'hores com a mínim.
Les clares es poden aprofitar, muntant-les a punt de neu amb sucre llustre i també ens serveixen per decorar.
Si us agraden molt dolces podem posar una mica mes de sucre.
una crema boníssima, i amb moltes possibilitats de presentació, i tant!
ResponEliminaMe l'apunto a casa ens encanta la llimona. Per cert vaig fer la teva recepta de llom amb crem a d'ametlles pel "del bloc al plat" i estava boníssima gràcies, una abraçada!!
ResponEliminaJejeje...A mi em va quedar com a la segona foto...una crema! no natilles.
ResponEliminam'agrada molt la crema de llimona, però sempre la veig amb llet condensada i veig que tu no l'has posat! i a sobre amb rovells, que a vegades me'n sobren i els he de tirar perquè no se que fer-ne!! m'enduc la recepta amb el teu permís!!! petons
ResponEliminaM'agrada aquesta crema amb el seu gust cítric i refrescant i totes les presentacions que ens portes avui Isabel.
ResponEliminaPetons.
Ben refrescant!! uns gotet molt bons!! m'ha sabut greu no poder participar a quest mes...!petons
ResponEliminaFa uns dies vaig fer lemon curd, es casi la mateixa recepta. M'encanta la crema de llimona. Aviat la publicaré.
ResponEliminaPetons
Justament fa uns dies una companya de feina em va regalar uns quants kilos de llimones, i buscava una recepta per poder-los gaudir com es mereixen, així que aquesta recepta teva em va genial! Amb el teu permís me l'emporto!! Una abraçada!
ResponElimina