Aquest mes de Maig, la Mercè "Del blog al plat" ens proposa visitar un blog que a mi m'ha sorprès. Per lo senzill hi entenedor de les seves receptes. Aquest mes l'autora d'aquest blog es la
Gemma de"Cuinant a Canet"
INGREDIENTS
2 albergínies
2 carabassons
2 cebes grans
Mozzarella
sal i pebre
SOM-HI
Rentar i tallar les verdures a rodelles i assecar-ho be.
Salpebrar i posar a la safata del forn 15 minuts a 200º.
Muntar el timbal. 1 capa de carabassó, 1 de ceba, 1 d'albergínia,
1 de ceba i 1 de carabassó, per ultim mozzarella.
Ficar al forn un altre vegada amb funció gratinador.
Quan la mozzarella s'hagi estovat ho trèiem del forn i ho reguem
amb unes gotes de Pedro Ximenes.
Té una pinta fantàstica i més senzill no pot ser.
ResponEliminaJajaja, saps que estava entre aquesta recepta i la que he fet?... les verduretes ens criden... un timbal vistós i gustós!, moltes gracies per participar Isabel!
ResponEliminaper cert, enganxo el teu enllaç amb la recepta al meu blog,ok?
ResponEliminaGràcies per les teves paraules Isabel i clar per participar....
ResponEliminaMuas
Que bona veritat????
ResponEliminaJo vaig tenir feina a triar...i al final n'he fet dues :-)
PTNTS
Dolça
Així m'agrada Isabe! plats sans,i bons!! petons
ResponEliminaAmb aquest conjunt d´ingredients has aconseguit un timbal de verdures estupendo. Ens retrobem en el proper repte. Una abraçada!!!
ResponEliminaPIntorra! fan de les albergínies!...sento l´oloreta.
ResponElimina