INGREDIENTS
200 grams d'arròs Basmati
250 ml. d'aigua
sal
oli
panses
pinyons
juliana de verdures
especies al gust (optatiu)
salsa de soia (optatiu)
SOM-HI
Rentar l'arròs, perquè deixi anar el midó, canviar 2 o 3 aigües.
Si es disposa de temps, deixar en remull abans de cuinar.
Posar a bullir amb l'aigua, a foc suau uns 15 minuts tapat amb un pessic de sal.
Passat aquest temps, fora del foc, deixar tapat per tant no perdi la seva aroma i perfum.
Menters, saltejar les verdures i afegir les panses remullades i els pinyons saltejats.
Barrejar amb l'arròs, les verdures i els fruits secs. Si agrada afegir, comi, coriandre o especies al gust.
Es pot amanir amb salsa de soia.
ResponEliminaIsabel; U molt bon arrós fet amb ingredients ben naturals, sa i equilibrat¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Genial aquesta recepta.
ResponEliminaM'ha encantat aquest post. Felicitats pel teu bloc. Els colors de la primavera vesteixen els paisatges i el clima ens incentiva més a sortir i gaudir del cinema, els esports i festivals que fan avantsala al tan esperat estiu. Aqui us deixo unes quantes idees per posar-les en practica, i una aigua detox per llepar-se els dits, desitjo que gaudiu d'aquest post tan colorit i refrescant, t'espero a elracodeldetall.blogspot.com
un arrosset ben bo, amb verduretes i un toc d'espècies...umm, complet i saludable!. Una abraçada"
ResponEliminaAmb aquesta calor plat com aquests són els que venen de gust, oi? petons
ResponElimina