Aquest mes d'Abril " Memòries d'una cuinera" ens proposa Rotllets de Primavera
La meva recepta "Rotllets a la catalana"
INGREDIENTS
pasta bric
1 bossa d'espinacs
1/2 ceba
1 grill d'all
panses
pinyons
sal
oli
mantega
sèsam
SOM-HI
Tallar la ceba i el grill d'all petit i saltejat amb una paella o vok amb una mica d'oli calent, seguidament afegim les fulles d'espinacs en dos o tres vegades,les panses i els pinyons.
Quan els espinacs han reduït i siguin cuits, salem i deixem refredar.
Escalfem el forn a 200º i menters, al centre de una fulla de pasta bric pintada amb mantega posem el farciment i l'emboliquem.
Ficar al forn sobre paper de coure i quan es dauri, retirar i servir.
Aquesta recepta m'has encantat.T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
ResponEliminaem sembla una mossegada deliciosa! me l'apunto! petons
ResponElimina