INGREDIENTS
2 taronges
250 grams de sucre
200 cl. de aigua
SOM-HI
Rentar les taronges amb aigua i un raspallet i les tallem a rodelles.
Les escaldem amb aigua bullin, per treure l'amargor, durant 5 minuts, les escorrem i reservem.
Amb una cassola posem l'aigua amb el sucre i quan faci un almívar, ficar amb compte les rodelles de taronja dins i a foc lent, de 45 minuts a 1 hora.
Passat aquest temps, les trèiem del almívar i les col·locarem sobre
la
reixeta del forn(amb un paper a sota per recollir les gotes
que aniran
caient al escórrer ) i les deixarem refredar i assecar.
Si ens queda almívar (te un sabor molt bo a taronja)el guardem amb un pot de vidre i ens servirà per banyar un pa de pessic o qualsevol pastís, prostre o gelats.
Es poden guardar amb el almívar o seques amb un recipient al frigorífic o congelador.
Aprofitem les últimes taronges de la temporada!!!!!!!
La taronja confitada es ideal per coques, tortells, prostres nadalencs........
Aviat arribaràn les revetlles i la taronja no pot faltar per fer les coques.
ResponEliminaPetons.
Un bàsic que pot utilitzar-se en moltíssimes ocasions, i com diu l'Anna... ben aviat tenim la revetlla de Sant Joan aquí!
ResponEliminaBonissimes aquestes taronjes i els rotllets.Els colors de la primavera vesteixen els paisatges i el clima ens incentiva més a sortir i gaudir del cinema, els esports i festivals que fan avantsala al tan esperat estiu. Aqui us deixo unes quantes idees per posar-les en practica, i una aigua detox per llepar-se els dits, desitjo que gaudiu d'aquest post tan colorit i refrescant, t'espero a elracodeldetall.blogspot.com
ResponEliminaSon bonissimes !! Quina diferencia amb les de compra. Jo ja fa dies que en vaig fer i encara en tinc. Y ara ja espero utilitzar-les per la coca de sant joan.
ResponEliminaPetons
No les he fet mai, m'hi poso per tenir-les per a les coques!!!
ResponEliminaPetonets