INGREDIENTS
1/2 quilo de carbassa
2 taronges
300 grams de sucre
1 cullerada de vainilla o canyella
SOM-HI
Posar la cabassa tallada a daus amb un bol, el sucre i la taronja pelada i tallada a trossos. Deixar reposar unes hores o millor tota la nit..
Posar amb una cassola i coure a foc baix, remenant de tant en tant, quan veiem esta tot cuit uns 50 minuts aproximadament, fiquem la canyella o vainilla i el
passem per la batedora fins que agafi la textura desitjada.
Omplim els pots nets i bullits amb aigua, tapem i els deixem refredar plens cap per vall tot una nit perquè facin el buit.
També poden bullir-los amb un cassó, els pots tapats i amb aigua que els cobreixi uns 10 minuts aproximadament.
Una bona idea, tinc una carbassa i aprofitaré per a fer aquesta melnmelada! Petonets
ResponEliminaMe encanta esta mermelada, desde que la probé la he preparado varias veces.
ResponEliminaMolt bona. Petons.
Mmmm com m'agrada aquesta combinació!!
ResponEliminaBoníssima!
Petons
M'agrada que facis melmelada, així no n´aprenc. Petons
ResponEliminaQuina combinació més bona! quan en tingui en faré, merci Isabel :)
ResponEliminaAnna
Caram quina combinació més vitamínica!. Deu ser molt fina!. Una abraçada Isabel!
ResponEliminaUna combinació molt original! Segur que és boníssima!
ResponEliminaPetons
La provaré... ja saps que sóc de fer melmelades... ! petó
ResponEliminaEs una melmelada excelent et felicito
ResponEliminaGenial per untar una torrada de pa especial (cereals, fajol, integral...) i posar-hi un parell de seitons en vinagre
ResponEliminaL'he fet vàries vegades i surt ben bona. Jo afegeixo un parell de pomes i pell de taronja tallada molt petita.
ResponElimina