INGREDIENTS
1 ou sencer
2 rovells d'ou
200 grams de sucre
100 grams de mantega
2 mandarines
1 iogurt natural
250 grams de farina
1 cullerada de llevat
2 cullerades de sucre llustre
oli d'oliva
SOM-MI
Ratllar la pell de la mandarina i esprémer el suc.
Posar amb un bol l'ou, afegir els rovells i el sucre i batre.
Afegir la mantega pomada, el suc de la mandarina i mesclar,desprès el iogurt, la raspadura de la mandarina i la farina tamisada amb el llevat. Deixar reposar menters s'escalfa el forn a 190º C.
Ficar la mescla amb el motllo engreixat o sobre de paper per anar al forn.
Baixar la temperatura a 170 o 180º i coure'l de 35 a 40 minuts.
Quan sigui fred, desmot llar i empolvorar amb sucre llustre.
Queda un bescuit super suau.
Veig que compres la Lectures...jo el faré aviat.
ResponEliminaEhh...jo també el tinc a pendens...jaja
ResponEliminaPetons
Ens hem possat d'acord amb les mandarines.
ResponEliminaM'agrada molt el sabor que donen les pells ratllades.
Petons.
Té una pinta deliciosa :P
ResponEliminajijiji veig que us heu posat d'acord :)
ResponEliminaHa de quedar un pa de pessic molt aromàtic i esponjós.
Què feu concurs de bescuit de mandarina??? és veu molt esponjós i humit, molt bo! petó
ResponElimina