INGREDIENTS
per a 12 truites
5 ous
2 cuetes de rap
3 filets de lluç sense espines
150 grams de gambetes pelades
300 grams de bolets (amb aquest cas camagrocs)
all i julivert
oli
sal i pebre
per la salsa
400 ml. de llet
30 grams de farina
30 grams de mantega
la resta de bolets
sal i pebre
SOM-HI
Batre els ous i fer truites molt fines amb una paella de uns 12 centímetres, com si fossin creps .
Sofregir els bolets amb all i julivert.
Netejar el peix i tallar-lo, treure les espines, els filets de lluç, les cuetes de rap i per ultim afegir les gambetes pelades, reservar i esmicol-lar.
Tallar una tercera part d'els bolets i afegir-ho i reservar la resta.
Mesclar el peix, les gambetes esmicolades i els bolets.
Farcir les truitetes com si fossin canelons.
Fer una salsa clara i mesclar un altra part del bolets triturats.
Ficar les truites en plats individuals que puguin anar al forn, cobrir-ho amb la salsa i unes puntes de mantega i gratinar.
Bon profit!!!!!!!!
Ohhhh m'encanta aquesta recepta. MOlt bona idea !!
ResponEliminaPetons
ResponEliminaIsabel; Menjar unes truites com si fossin canelons i després trobar-hi el gust dels camagrocs -en aquest cas- quina munió d'olors i sabors tant i tant acertat¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)
OOOhhh!! Quina gran idea!!! M'agrada molt!!! Ja em puc imaginar el gust!!!
ResponEliminaSalut i petons!
Olga
Els canelons sempre són bons però la combinació que has fet ha de ser encara més bona! petons
ResponEliminauna recepta super original i molt vistosa. la combinació mar i muntanya, amb els bolets, el peix i les gambes, és molt del meu gust!
ResponElimina