La Mercè del blog Destapant Cassoles, " Del blog al plat" , aquest mes de Gener, ens convida ha visitar un blog conegut per els blogers que fa ja un temps estem amb aquest mon. Es un blog conegut per la seva especialitat " els gotets"
" Les receptes de Sant Hilari"
passejant per el seu Blog, he escollit una fàcil recepta de postres, dels que donen la solució a una trucada " Que ens convides a cafè? ", mentre estan de camí, ja tenim un acompanyament per aquest cafè solucionat.
INGREDIENTS
1 pasta de full
cabell d'àngel
1 ou
pinyons o ametlla laminada
SOM-HI
SOM-HI
Podem fer servir cabell d'àngel en conserva o be fet a casa.
Esteneu la pasta de full formant un rectangle. Al
centre poseu-hi , longitudinalment una tira de cabell d’àngel i
doblegueu els dos costats per sobre el farciment superposant-los, i aquí
hi feu uns petits talls transversals.
Pinteu amb l'ou batut. Uniu els dos extrems formant el tortell. Podeu posar-hi els pinyons o ametlla laminada per sobre.
Coeu-lo al forn a 180 º C durant uns 20 min. Empolvoreu-lo amb sucre llustre abans de servir....i gaudiu-ho de gust !! Pinteu amb l'ou batut. Uniu els dos extrems formant el tortell. Podeu posar-hi els pinyons o ametlla laminada per sobre.
tan facil i tan bo oi??!! m'encanta! petons
ResponEliminaSí...plis plas...sempre que et quedi pasta de full.....jejeje.
ResponEliminaUn cercle perfecte i amb un farciment dels que agraden, tot un éxit de cara als convidats.
ResponEliminaPetons.
fàcil i deliciós, ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar!
ResponEliminaQue bé!, vé de gust probar-lo!. Merci per participar un cop més Isabel!
ResponEliminaJo també la vaig mirar aquesta recepta i la faré ben aviat també!!! t´ha quedat estupenda!! Petons,
ResponEliminaunes postres amb les que sempre quedes bé i estan fetes en un moment!!
ResponEliminat'ha quedat per tastar-lo sense esperar a les postres..!!!
gràcies per participar
Una abraçada
Que bons aquets tortells de pasta de full...encara que a mi m'agraden mes farcits de crema...jeje
ResponEliminaPetonets Isabel
Pasta de full i cabell d'angel, sempre tens unes postres solucionades i amb poc temps..... ara n'agafaria un trosset .
ResponEliminaPetons
Una proposta genial!!ens anirem veient, petons!!
ResponEliminahttp://aracuina.blogspot.com.es/
hola colegui
ResponElimina