A començat l'any i com sempre Memòries d'una cuinera en fan una proposta per el primer mes del 2015 i la recepta d'aquest mes son les Mandonguilles
INGREDIENTS
400 grams de pit de pollastre
1 llesca de pa de motllo (sense crosta)
1/2 got de llet
1 ou
sal i pebre
farina
25 grams de pinyons
farina d'ametlles
1 tassa petita de caldo
SOM-HI
Picar la carn o comprar-la picada.
Afegir l'ou a la carn, la llesca de pa sense crosta, mullada amb llet. Salpebrar.
Fer una massa i afegir-hi uns pinyonets. Formar boles, arrebossar amb farina, fregir amb una paella amb oli i reservar.
Amb una mica d'oli de fregir les mandonguilles, ficar 2 cullerades de farina d'ametlles i la resta de pinyonets, torrar, afegir el caldo i les mandonguilles deixant-les uns minuts que facin la xup-xup perquè es consumeixi el caldo.
Servir i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Quina salsa tan bona amb les ametlles, per sucar-hi pa fins que el plat quedi ben net.
ResponEliminaPetons.
Aquesta salsa ha d'estar de vici! T'he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
ResponEliminaUna abraçada!
Definitivament he de fer mandonguilles de pollastre que les tinc oblidadíssimes!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar a Memòries.
Boníssimes!!
ResponEliminaoh que bones!! No n'he tastat mai, de pollastre! m'ho apunto!
ResponEliminales atmelles segur que li donen un toc boníssim. Moltíssimes gràcies per participar Isabel. petonets
ResponEliminaM'encanten les mandonguilles! siguin del que siguin és un plat molt agraït i acostumen a agradar tothom! i la picada que no hi falti! petons
ResponEliminaAquestes mandonguilles de pollastre, acompanyades d'aquesta salsa d'ametlles, han d'estar espectaculars! M'apunto la recepta! Una abraçada!
ResponEliminaAquestes mandonguilles de pollastre, acompanyades d'aquesta salsa d'ametlles, han d'estar espectaculars! M'apunto la recepta! Una abraçada!
ResponElimina