La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 1 de febrer del 2015

CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB CÒCTEL DE GAMBES I PREMI

       Aquesta recepta ja l'havia publicat el mes d'Abril del 2011

Amb aquesta recepta, vaig participar a la crida de " CondisCook 2015" de "Cuina de Nadal".

La proposta era  fer un plat de Festa, tant fossin entrants, 1ers. plats, segons o postres i el repte, presentar una recepta que poguéssim fer aquests dies.

     la meva recepta amb la que vaig "guanyar el 1er. premi"


INGREDIENTS

2 carbassons
2 fulles d'enciam
150 grams de gambetes pelades
palets de cranc
salsa rosa
sal 
ruca 
vinagreta

SOM-HI

Rentar el carbassó, tallar la punta de dalt i la de baix.

Assentar el carbassó  sobre una par llisa i pelar la primera capa verda. a continuació tallar tires del 
carbassó, fins arribar a la part de les llavors. Girar el carbassó i tallar les tires per l'altra banda.
Tenen que quedar senceres de dalt a baix.

Posar sobre un paper, les salem i deixem reposar uns minuts. Si es prefereix es poden escaldar.

Mentrestant, tallar l'enciam  petit, ficar-ho amb un bol juntament amb els palets de cranc tallats i les gambetes escaldades o passades per una paella amb unes gotes d'oli, afegim la salsa rosa i barregem. Tal ment com si fe cim un còctel de gambes.

Fem rotlles amb el carabassó, com pode-ho veure a la foto i farcim amb el còctel.

Podem servir posant al fons de la safata una mica de salsa rosa o amb una vinagreta a gust i unes fulles de ruca.

Servir amb safata o en plats individuals.

Bon profit!!!!!!!!!!!

9 comentaris:

  1. Enhorabona pel premi, és ben merescut, és una recepta molt bonica!

    ResponElimina
  2. Quina presentació més bonica, m'agrada molt i a sobre és força sana, felicitats per la recepta Isabel!
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una recepta simple, però que fa festa.
      Ara mateix em passeig-ho per el teu blog.
      Una abraçada
      Isabel

      Elimina
  3. enhorabona pel premi!!! No m'estranya que guanyés, la recepta ho té tot! Una presentació super elegant, i una combinació de gambes i carbassó deliciosa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fàcil la recepta, però es veritat els sabors lliguen.
      Gràcies i petons

      Elimina
  4. Moltes felicitats!!!! No m'estranya que hagis guanyat el 1r premi t'ha quedat un plat fantàstic!!

    ResponElimina
  5. Una recepta sana, fàcil i elegant, com diu la Gemma ho té tot. Havia de tenir premi!
    Una forta abraçada!!!!

    ResponElimina