Amb aquesta recepta, vaig participar a la crida de " CondisCook 2015" de "Cuina de Nadal".
La proposta era fer un plat de Festa, tant fossin entrants, 1ers. plats, segons o postres i el repte, presentar una recepta que poguéssim fer aquests dies.
la meva recepta amb la que vaig "guanyar el 1er. premi"
INGREDIENTS
2 carbassons
2 fulles d'enciam
150 grams de gambetes pelades
palets de cranc
salsa rosa
sal
ruca
vinagreta
SOM-HI
Rentar el carbassó, tallar la punta de dalt i la de baix.
Assentar el carbassó sobre una par llisa i pelar la primera capa verda. a continuació tallar tires del
carbassó, fins arribar a la part de les llavors. Girar el carbassó i tallar les tires per l'altra banda.
Tenen que quedar senceres de dalt a baix.
Posar sobre un paper, les salem i deixem reposar uns minuts. Si es prefereix es poden escaldar.
Mentrestant, tallar l'enciam petit, ficar-ho amb un bol juntament amb els palets de cranc tallats i les gambetes escaldades o passades per una paella amb unes gotes d'oli, afegim la salsa rosa i barregem. Tal ment com si fe cim un còctel de gambes.
Fem rotlles amb el carabassó, com pode-ho veure a la foto i farcim amb el còctel.
Podem servir posant al fons de la safata una mica de salsa rosa o amb una vinagreta a gust i unes fulles de ruca.
Servir amb safata o en plats individuals.
Bon profit!!!!!!!!!!!
Enhorabona pel premi, és ben merescut, és una recepta molt bonica!
ResponEliminaGràcies, una abraçada
EliminaIsabel
Quina presentació més bonica, m'agrada molt i a sobre és força sana, felicitats per la recepta Isabel!
ResponEliminaAnna
Una recepta simple, però que fa festa.
EliminaAra mateix em passeig-ho per el teu blog.
Una abraçada
Isabel
enhorabona pel premi!!! No m'estranya que guanyés, la recepta ho té tot! Una presentació super elegant, i una combinació de gambes i carbassó deliciosa!
ResponEliminaFàcil la recepta, però es veritat els sabors lliguen.
EliminaGràcies i petons
Moltes felicitats!!!! No m'estranya que hagis guanyat el 1r premi t'ha quedat un plat fantàstic!!
ResponEliminaMoltes gràcies i petons
EliminaUna recepta sana, fàcil i elegant, com diu la Gemma ho té tot. Havia de tenir premi!
ResponEliminaUna forta abraçada!!!!