INGREDIENTS
1/2 litre de llet
3 ous
125 grams de sucre
2 poma tipus reineta o golden
pastes variades secs ( magdalenes, ensaïmades, etc...)
1 llimona
1 branca de canyella
sucre per el caramel
PREPARACIÓ
Escalfar
la llet al micró 2 minuts al 100 % amb el sucre, la pell de llimona i
la branca de canyella tot ben barrejat, deixar infusionar.
Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), les pastes trossejades i triturar.
Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), les pastes trossejades i triturar.
Pelar i tallar les pomes a grills prims, regar amb una mica de suc de llimona i reservar.
Incorporar les clares batudes a la barreja i col-locar la meitat en un motlle de silicona caramel·litzat amb sucre liquid, a continuació els grills de poma i la resta de la mescla.
Introduir al micró 10 minuts al 75% de potencia i refredar.
Amb aquest cas vaig fer el caramel, desfent el sucre i tirar per sobre del púding.
Que bons són els púdings, i de poma, encara més!
ResponEliminaEs una dolça manera de aprofitar les restes de magdalenes que ningú es menja i se sequen. El de poma queda molt bo.
ResponEliminaPetons.
M'encanten les postres tipus puding, i amb el gustet de la poma encara ha de quedar més bo.
ResponEliminaEls pudings ens agraden molt. Jo el faig amb llet condensada i també queda molt bo. Prova'l de fer la propera vegada.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Queda menys per a veure'ns.
mm! Aquest me'l guardo que el faré, no l'he tastat mai amb poma el púding, encara. Petons!
ResponEliminaFantàstic!!
ResponEliminaIsabel, es veu que aquest any no es faran cursets per a bloggers a Bon preu...segons última notícia...no hem de perdre el contacte. A mi m´agradaria que quedessim les de sempre un cop al mes a petar la xerradeta. ( no he trobat el teu mail).
Oh!!!! no sabia que no feien cursets.
EliminaPodem anar per lliure?
Donçs, podriem quedar.
El mail: isabelcuinera@hotmail.com
Gracies per avisar, ja diràs quelcom.
També et podria donar el telèfon.
Petons per correu.
M'agrada molt aquest puding!! Si quedeu alguna vegada compteu amb mi!
ResponEliminaPetonets
Quin dia quedem? la programació que m'arribat es la de Març.
EliminaPodem quedar d'acord.
Si no las teniu us envio dies.
Petons
Isabel; Uns bons postres per acabar un bon dinar¡¡
ResponEliminaSalutacions Isabel. :O) :O)
Els pudings són molt bons! i ens permeten fer-los de molts gustos!!! Ostres, hem quedo parada amb lo de les classes a bon preu! l'altre dia ho pensava, la Gemma no diu res... ! caram ens anem quedant sense res! com diu la Cristina a veure si ens anem veient!petó
ResponEliminaAvui arribat el mail de la programació de Març de Bon Preu, podriem posarnos d'acord per quedar el mateix dia.
ResponEliminaPetons
Isabel