Aquest cap de setmana en vaig decidir a estrenar aquest estri que em dugueren els Mags.
Senzill i super pràctic per quan venen visites inesperades.
Es un tallador de pastes i galetes, fa la mida d'una lamina de massa de full.
SOM-HI
Un cop tallada la massa, la vaig farcir amb sobrassada, altres amb formatge amb orenga i llavors de sèsam i alguna amb una mica de brandada de bacallà que tenia a la nevera.
Al forn escalfat a 180º uns 7 minuts, fins veure que queden daurades.
La propera vegada les farciré amb algú dolç.
Ràpid, ràpid, ràpid.......
M'encanta aquest macro tallador!! una bona manera per fer ben ràpid un munt de galetes, t'han quedat genials!! un petó
ResponEliminaAmb aquest tallador t'estalvies temps, es tallen més ràpid i en poc temps tens un aperitiu dels bons, que la pasta de full dona per molt.
ResponEliminaPetons.
Isabel; Un bon estri i unes bones pastes per compartir.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Així totes les pastes queden igual!!!! Molt bona idea la dels Reis, ja que et van regalar una cosa de profit!!
ResponEliminaMolt bones pastes!
Petons
ostres, no havia vist mai aquest tallador! Molt pràctic i molt ràpid.
ResponEliminaLes pastes salades de pasta de full m'encanten!
Caram que moderns i savis són aquests mags!!! A casa aquestes pasten volen!! petó
ResponEliminaQue bé, així et queden totes tallades de la mateixa mida.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bé, així queden perfectes... totes de la mateixa mida!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça