La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 25 de febrer del 2014

BACALLÀ CONFITAT AMB MUSSOLINA D'ALLS

                               S'acosta la Quaresma i amb ella, la cuina de bacallà. 

INGREDIENTS

llom de bacallà dessalat

alls tendres

1 o 2  grills d'all

1 ou 

oli d'oliva 

1 pessic de sal per la mussolina

SOM-HI

Desprès de dessalat i escorregut el bacallà,  posem amb una cassola l'oli que creiem pot cobrir-lo, escalfem al foc a baixa temperatura fins arribar aproximadament a 60º. quan creiem que a agafat aquesta temperatura, retirem del foc la cassola e incorporem el bacallà deixem reposar uns minuts
 ( 8 aproximadament) per que es confiti.

Fem un llit al fons de la safata d'alls tendres cuits amb una mica del oli de marinar el bacallà (pot ser també una base de ceba o patata) a sobre el bacallà escorregut del excés d'oli. Cobrim amb la mussolina i gratinem al forn, fins que quedi rosset (vigilar agafa color ràpid).

MUSSOLINA

All i oli,  aclarit amb nata líquida o amb la clara d'ou ben batuda.

6 comentaris:

  1. Amb aquesta recepta em vaig animar a menjar bacallà, doncs no m'agradava gaire i ara m'encanta.
    Boníssim!!
    Petons.

    ResponElimina
  2. El bacallà és tant bo, clar si t'agrada, que si no fos pel preu en menjaria cada dia!!! He enviat un correu a la Maria per veure si quedem un dia per la tarda, et sembla? no tinc el teu correu et deixo el meu, tgraell@hotmail.com

    ResponElimina
  3. Deliciós, aquest bacallà!!! M'encanta amb mussolina, perquè l'amoroseix!

    ResponElimina
  4. Quin bacallà tan bo! Fa molt temps que no menjo mussolina i ara m'ho has fet recordar...crec que t'agafo la recepta que no trigaré en fer-la!
    Petons

    ResponElimina
  5. Ja saps que jo no sóc gaire de bacallà, però la mateixa recepta amb un altre peix la compro segur!
    I sóc fan dels alls tendres, així que... sensacional!

    ResponElimina
  6. esta semana si dios quiere hare este bacalau , ya te dire como me ha salido

    ResponElimina