Amb aquesta recepta, participo a la proposta d'aquest mes de
Memòries d'una Cuinera
Aquest pa, l'he fet amb il·lusió,
ja que es el primer pa
que faig amb la meva panificadora.
INGREDIENTS
4 ous
300 g. de sucre
450 g. de farina
120 g. de mantega
1 pessic de sal
1 taronja (pell i suc)
1 grapat panses de Corint
4 cullerades de cafè de llevat químic
SOM HI
Ficar amb un bol els ous, el sucre i el pessic de sal. Batem tot durant 5 minuts.
Amb el recipient de la panificadora, posem la mantega pomada, la farina tamisada, el llevat i el suc de taronja i la raspadura (ratllada fina).
Posar el recipient a la panificadora. Seleccionar el programa adequat al pes del pa (1000 g.)
Amb la meva panificadora el (10) i 1h. 25 minuts. Posar en marxa.
Als 10 minuts aproximadament, afegir les panses.
Al final del programa, retiri el recipient i desmot llar el pa.
VERSIÓ TRADICIONAL
Posar amb un bol els ingredients amb aquest ordre.
Primers els ous i el sucre amb el pessic de sal. Batre fins fer una crema.
Afegir la mantega pomada i continuar baten amb el suc de taronja, la raspadura fina, la farina tamisada i el llevat. Per últim afegir les panses de Corint i mesclar.
Ficar amb un motllo rectangular al forn preescalfat a 200º de 40 -45 minuts (dalt i baix) fins que agafi color. Segons el forn, anar controlant. Punxar per veure si està ben cuit.
Ideal per acompanyar qualsevol moment, un te o cafè.
Molt bona pinta, jo te si us plau. Salutacions Isabel.
ResponEliminaQuina bona pinta, pa amb taronja!! mmm, me'n menjava una llesca amb crema de xocolata! Petons
ResponEliminaoh, que bo, Isabel! Queda apuntada la recepta!
ResponEliminaSerà el primer, però segur que no es l'ùltim, té molt bona pinta, ha de tenir molt bon sabor.
ResponEliminaPetons.
Apa! quina pintaca! OI que són bons els pans-bescuits de taronja?
ResponEliminammmm, això és un entremig entre pa i coc. Bona proposta Isabel!
ResponEliminaEns veiem demà a TGNA!
PTNTS
Dolça
Isabel; Una bona proposta amb aquest pa dolç amb taronja, la taronja a la cuina até moltes surtides i aquesta en pot ser una.
ResponEliminaMoltes gràcies Isabel, per compartir aquesta recepta amb tots nosaltres.
Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Isabel, quina bona pinta aquest pa!!!! Petonets
ResponEliminaQuina pinta!! me l'apunto que la meva panificadora s'ha d'amortitzar! un plaer coincidir ahir amb vosaltres a Tarragona ;-)
ResponEliminaUn pa deliciós amb el gustet de la taronja!!! hauré de traure la panificadora... fa temps que la tinc arraconada! petó
ResponEliminaUmmmmmmmmmmmmm, sembla que pugui sentir l'olor i tot.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
suposo que no en queda un bon tall per demà per esmorzar, oi????? moltes gràcies per participar guapa! petonets
ResponEliminaAquest pa l'haig de fer... m'encanta com queda la taronja a les masses!
ResponEliminaMarta