La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 14 de febrer del 2014

FRUITS VERMELLS- Aniversari Mercè

 

                   
 

                                              El repte cuina amb                   
                                               VERMELL
         Color de la passió, força, acció, vitalitat, confiança, coratge i del AMOR
            
                                                            RECEPTES 
               Maduixes de Sant Jordi    

               Cireres

               Tomàquets

                Melmelada de tomàquet     

                Xupito de suc de tomàquet amb torrada i anxova    

                Maduixes

                Sopa de maduixes amb festucs

                Centre de flors vermelles del meu pati                
                     
          AQUESTA ENTRADA ESTÀ DEDICADA AL BLOG DE LA MERCÈ DE 
                                             "   DESTAPANT CASSOLES  "

                                                    FELIÇ 4 ANIVERSARI                                                   


9 comentaris:

  1. OSTRES ISABEL!, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!, però això és massa!, quantes i que precioses totes les fotos!...ara no sé quina agafar!...bé, te n'agafaré 3: roses, xupito i sopa,ok?. M'ha fet molta il.lusió Isabel, gràcies per aquesta entrada dedicada. UNA FORTA ABRAÇADA!!!

    ResponElimina
  2. Per cert, pel sorteig del "petit lot" tens el Nº 2. Dissabte vinent treurem un Nº i us ho faré saber a l'entrada del bloc amb el recull de totes les fotografíes,ok?

    ResponElimina
  3. Quin assortiment de productes vermells!
    Quina preciositat les maduixes de Sant Jordi, està tot molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Qué maco t'ha quedat!!!! quin assortiment!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Una entrada preciosa on no hi falta el vermell
    Petons

    ResponElimina
  6. isabel el jueves quiero hacer rabo de ternera me podrias dar la receta gracias

    ResponElimina
  7. Una entrada ben vermella!!! i bona...!petó

    ResponElimina
  8. Vermell vermell vermell es tot el que jo porto....Jajaja

    ResponElimina