INGREDIENTS
300 grams d'arròs rodo
300 grams de carbassa
200 grams de bacallà
1/2 pebrot verd
2 grills d'all
1 tomàquet vermell
sal
pebre
oli
julivert
SOM-HI
Tallar el bacallà dessalat i a talls petits, secar i enrossir-ho amb una paella amb oli. El trèiem de la paella i reservem.
Tallar els grills d'all, el pebrot petit i la carbassa a dauets i ficar a la paella amb l'oli de fregir el bacallà i sofregir a foc lent.
Ratllar el tomàquet i afegim al sofregit.
Quan sigui ja confitat, tirem l'arròs i domen unes voltes.
Tirar el caldo de verdures o aigua, deixar coure, rectificar de sal i quan falti poc per que sigui cuit l'arròs, afegim el bacallà i el julivert picat.
La dolçor de la carbassa, contraresta el punt salat del bacallà.
Maridar amb un vi blanc fresquet.
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!
Amb aquesta recepta, participo a la convocatoria de La recepta del 15 del mes d'Octubre
M'agraden aquests arrossos que em porten records.
ResponEliminaEm sembla molt bo.
Petons.
Que bé una recepta amb ingredients de tardor ;)
ResponEliminaHola, aquest és un comentari sobre el blog (si no vols no cal que el publiquis) el nostre mail es quinabonapinta@gmail.com Bé la pregunta és: Com aconsegueixes que et surtin els comentaris a sota de les receptes? A nosaltres només ens surten "2 comentaris" i si cliques llavors els veus.
ResponEliminaEspero que ens puguis ajudar. Gràcies
Hola: no se exactament la resposta, crec que perqué surtin tots el comentaris, quan crees el blog a la plantilla deus tindre diferentes opcions.
EliminaDe totes formes t'ho consultaré.
Si no es així, t'envio un e:mail.
Gràcies per la confiança
Un arròs boníssim!!! a casa l'arròs amb qualsevol cosa ja agrada! aquest el provaré segur!
ResponEliminaPetonets
òndia, quina combinació més bona, Isabel! Ha de ser boníssim aquest arròs amb els ingredients que has triat. Fa poc vaig comprovar que la carbassa amb el bacallà hi queda fantàstica! Petons
ResponEliminaM'encanten els arrossos mar i muntanya com aquest... deliciosos!
ResponEliminaApa!, vols una recepta original?... quina bona pensada!, si és que la carbassa és bona per tot!Una abr´çada!
ResponEliminaUn bon arròs de diumenge!!
ResponEliminapetonets
Amb carbassa no l ´he provat mai. Una bona combinació per l´època actual.
ResponEliminaQuè bo aquest arrós i ple dels fruits de tardor!!
ResponEliminaDoncs haure de provar-ho, m'agrada la combinacio del salat i el dolç
ResponElimina