Ja havia publicat la meva recepta amb carbassa, peró aquí va la segona.
Carbassa la proposta de La recepta del 15
INGREDIENTS:
1 massa de pasta de full
1/4 de carbassa tallada a daus
2 préssecs
1 brot de raïm
200 grams de figues
1 llimona
sucre
canyella
1 cullerada de melmelada de préssec
PREPARACIÓ:
Posar els daus de carbassa amb un recipient per anar al microones amb una mica d'aigua, una cullerada de sucre i la pell de llimona. Coure a 750 W. 8 minuts deixar refredar una mica i fer una crema.
Extendre la pasta de full, punxar-la, fer per els costats una borà i farcir amb la crema de carbassa.
Pelar i tallar els préssecs a rodelles, les figues a quarts o meitats i netejar el raïm.
Posar sobre la crema de carbassa.
Ficar al forn uns 25 minuts.
Fer un almivar amb la melmelada i una cullerada d'aigüa, escalfar i barrejar.
Deixar refredar i pintar la fruita per donar-li lluentor.
Quina recepta més original, la típica coca de fruita però substituint la crema pastissera per la crema de carbassa... molt més sana!!!
ResponEliminaÉs clar! Quina bona idea! Si podem fer una coca de crema amb fruites també podem fer una coca de CREMA DE CABRASSA amb fruites, oi? Has tingut una bona pensada, Isabel. Petons
ResponEliminaNo perds el temps, oi?? Quina coqueta més sabrosa. Au, fes-ne més receptes amb carbassa, ok?
ResponElimina