La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 16 d’octubre del 2013

TATIN DE PRÉSSEC



INGREDIENTS

6 préssecs

100 grams de sucre

40 grams de mantega

1 massa de pasta Brisa

1 terrina de gelat (nata, vainilla o xocolata)

SOM-HI 

Pelar els préssecs,  treure-hi els pinyols i partiu-lo

s per la meitat o a quarts.

Posar amb una paella que també pugui anar al forn, la mantega i el sucre al foc.


Quan comenci a agafar color afegiu-ho els préssecs am la part plana cap avall. Han de quedar els trossos ajustats.

Deixeu un parell de minuts i gireu el trossos .

Apartar la paella del foc i cobrir amb la pasta Brisa, pressionant una mica perquè agafi la forma dels
préssecs, amolle-ho els costats i retalle-ho la pasta que sobri.

Fique-ho al forn escalfat a 200º uns 20 minuts.

Quan sigui cuita, treie-ho del forn i deixar entibiar, gireu-la com si fos una truita sobre la safata que tenim per servirla.

Acompanyar amb nata, gelat o encenalls de xocolata (al gust) 

Bon profit!!!!!!!!!!!!

10 comentaris:

  1. Isabel, que tatín más delicioso, me imagino que estaba buenísimo por que la pinta que tiene habla sola.
    Petons.

    ResponElimina
  2. M'encanten totes les tatin.
    I amb una bola de gelat de xocolata, mm... de vici total!

    ResponElimina
  3. Boníssima, Isabel!! I acompanyada de gelat de xocolata ja no et dic res.... petons!

    ResponElimina
  4. Visca les tatins!!! són bones totes i amb el gelat de xoco...! petó

    ResponElimina
  5. que bones les tatin, i amb pressec encara mes mira que et dic!! molt bona pinta te!

    ResponElimina
  6. les tatin són bones de qualsevol fruita i la de préssec, amb el geladet de xocolata... exquisida!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Ja veig que es una tatin totalment light, hehehe. Amb tan bona pinta millor es no pensar amb caloríes, un dia es un día.
    Amb el gelat de xocolata o amb el de vainilla, o millor una mica de cada per mi.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Un bon recurs per aprofitar els préssecs! Amb gelat ja és el summun.

    ResponElimina
  9. muy buena version con el melocoton y ese helado le va divino Isabel.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  10. Les tatin són dels pastissos que més m'agraden!! Fàcil, dolcet però en el seu punt i amb la fruita cuita...mmmmmm!!! Deliciós!!! T'ha quedat fantástic i amb una boleta de gelat tens unes potres rodoníssimes!!

    ResponElimina