INGREDIENTS
6 préssecs
100 grams de sucre
40 grams de mantega
1 massa de pasta Brisa
1 terrina de gelat (nata, vainilla o xocolata)
SOM-HI
Pelar els préssecs, treure-hi els pinyols i partiu-lo
Posar amb una paella que també pugui anar al forn, la mantega i el sucre al foc.
Quan comenci a agafar color afegiu-ho els préssecs am la part plana cap avall. Han de quedar els trossos ajustats.
Deixeu un parell de minuts i gireu el trossos .
Apartar la paella del foc i cobrir amb la pasta Brisa, pressionant una mica perquè agafi la forma dels
préssecs, amolle-ho els costats i retalle-ho la pasta que sobri.
Fique-ho al forn escalfat a 200º uns 20 minuts.
Quan sigui cuita, treie-ho del forn i deixar entibiar, gireu-la com si fos una truita sobre la safata que tenim per servirla.
Acompanyar amb nata, gelat o encenalls de xocolata (al gust)
Bon profit!!!!!!!!!!!!
Isabel, que tatín más delicioso, me imagino que estaba buenísimo por que la pinta que tiene habla sola.
ResponEliminaPetons.
M'encanten totes les tatin.
ResponEliminaI amb una bola de gelat de xocolata, mm... de vici total!
Boníssima, Isabel!! I acompanyada de gelat de xocolata ja no et dic res.... petons!
ResponEliminaVisca les tatins!!! són bones totes i amb el gelat de xoco...! petó
ResponEliminaque bones les tatin, i amb pressec encara mes mira que et dic!! molt bona pinta te!
ResponEliminales tatin són bones de qualsevol fruita i la de préssec, amb el geladet de xocolata... exquisida!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ja veig que es una tatin totalment light, hehehe. Amb tan bona pinta millor es no pensar amb caloríes, un dia es un día.
ResponEliminaAmb el gelat de xocolata o amb el de vainilla, o millor una mica de cada per mi.
Petons.
Un bon recurs per aprofitar els préssecs! Amb gelat ja és el summun.
ResponEliminamuy buena version con el melocoton y ese helado le va divino Isabel.
ResponEliminaBon cap de setmana
Les tatin són dels pastissos que més m'agraden!! Fàcil, dolcet però en el seu punt i amb la fruita cuita...mmmmmm!!! Deliciós!!! T'ha quedat fantástic i amb una boleta de gelat tens unes potres rodoníssimes!!
ResponElimina