Amb aquesta recepta, vaig participar a la crida de " Amb Condis dóna-li el teu toc a la Cuina Catalana" la proposta era "Remenat d'espàrrecs" i el repte, donar-li un toc innovador a una recepta tradicional.
Aquí està la meva recepta amb la que vaig "guanyar el premi"
INGREDIENTS per a 4 persones
1 manat d' espàrrecs de marge
6 ous
4 talls de pernil dolç
1 grill d'all
cibulet
sal, pebre, oli
SOM-HI
Netejar les espàrrecs, deixant les parts mes tendres.
Mentrestant, fem els espàrrecs a la planxa.
Batrem els ous i ratllarem el all que afegirem als ous batuts i salpebrem.
Fem amb una paella petita , 4 truites molt fines o 2 de mes grands (que desprès partirem per la meitat).
Estenem els talls de pernil dolç i sobre possem la truita i els espàrrecs cuits.
Emboliquem i lliguem amb el cibulet.
Una manera diferent de menjar un remenat d'espàrrecs.
Bon profit!!!!!!!!
Ben original!!! felicitats pel premi!!!
ResponEliminaUna abraçada
Moltes felicitats Isabel per ser la guanyadora amb aquesta recepta, la veritat es que està molt bé, ja la tastaré qualsevol nit per sopar.
ResponEliminaPetons.
Moltes felicitats Isabel y tiene muy buena pinta y ademas de buena facil¡¡
ResponEliminaBss
Enhorabona pel premi, la veritat és que queda molt original, vistós i segur que boníssim!
ResponEliminaFelicitats pel premi, Isabel!! Fa molt bona pinta!
ResponEliminaEnhorabona!!! li has donat el tom a la recepta amb un resultat molt bo!! bona setmana!
ResponEliminafelicitats guapa, un plat exquisit que agrada a tothom!!! a mi m'encanta! no se perque no en faig més sovint! petons
ResponEliminaBravooo! Isabel!! ;-D jo he tingut a les mans les bases però com sempre queda al bolso...Una recepta saníssima i molt fàcil de fer.
ResponElimina