INGREDIENTS
1 pollastre trossejat
12 figues
25 g. de pinyons
2 cebes
4 grills d'alls
1 branca de canyella
1 fulla de llorer
2 cullerades de conyac
oli, sal, pebre
1 cullera de llard.
una mica d'aigua
SOM-HI
Salpebreu el pollastre tallat (millor de pagès) i enrossiu-lo amb una cassola amb l'oli, llard i la branca de canyella..
Afegiu les cebes, la fulla de llorer i els alls (sense pelar, no més aixafats), deixeu que es vagi enrossint tot junt. Tireu el conyac i deixeu-lo reduir.
Tapeu la cassola i deixeu coure a foc lent, afegint miques d'aigua de tant en tant.
Quan sigui quasi cuir, abans de apagar el foc afegí les figues i els pinyons.
Està per llepar-se els dits!!!!!!!
Uau! un gran clàssic que m`encanta! L'olor del conyac mentre el cuines se' t queda gravat per sempre.
ResponEliminaSi has fet el còctel em dius que tal? ;-D
Em porta tan bons records el pollastre rostit, clar que sempre l'he menjat amb prunes, amb figues també ha de ser deliciós.
ResponEliminaTe un color molt encisador.
Petons.
Per llepar-se els dits i deixar el plat ben net, i tant!
ResponEliminaAquests guisats són boníssims, i amb la guarnició de les figues, molt original.
fantastic el contrast!! un plat d'aqeulls que fan historia! petons
ResponEliminaGràcies per la recepte, brutal!
ResponElimina