La passada setmana, varem estar al Club Social Caprabo un grup de blocaires a una classe de la Mireia Carbó, que com sempre ens va sorprendre a tots.
Ens va preparar amb un plis-plàs 3 plats fantàstics, amb la seva gracia especial, que fa fàcils plats que som de luxe.
INGREDIENTS
300 grams de fideus cabell d'àngel (00)
1 litre de brou casolà de verdures
1/2 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 carbassó
1 pastanaga
2 carxofes
oli d'oliva
sal
Per a l'allioli d'olivada:
1 gra d'all
100 ml de llet
20 olives negres d'Aragó
Oli de girasol
ELABORACIÓ
Poseu els fideus a la safata del forn i torreu-los a 180ºC fins que siguin ben rossos.
Talleu les verdures a dauets. En una paella arrossera, daureu les carxofes i afegiu-hi després la resta de vegetals.
Quan siguin cuits, incorporeu-hi els fideus i el brou de verdures ben calent fins que trenqui el bull.
Retireu-ho del foc i continue-ho la cocció al forn a 220ºC uns minuts més.
Prepare-ho l'allioli dins el got de la batedora elèctrica, triturant l'all amb la llet, les olives sense pinyol i l'oli de girasol. (Com a mi no m'agraden les olives, al seu lloc, ho vaig canviar per pasta d'olivada).
Serviu la fideuà acompanyada amb la salsa d'allioli.
Aquesta recepta es apta per a persones que fan una dieta vegetariana.
Quina passada aquesta fideuà amb allioli d'olivada, t'asseguro que la voldré provar!
ResponEliminaQuina bona pinta!!!! No només la fideuà sinó aquest allioli tan bo!
ResponEliminaEi, jo encara la tinc pendent, vaig fer el salmó i està espectacular!!! Ja només em falta la fideuà. Les receptes de la Mireia no fallen mai!!!
ResponEliminammm... quina fideuà més bona, Isabel. Aquesta és del es que m'agrada, amb verduretes. Això de l'allioli d'olivada ho he trobat fantàstic, un punt diferent a la fideuà! Petons
ResponEliminaCom t'ha quedat!!! La tinc a pendents, nomès he fet la mousse de xocolata que va agradar molt a casa!
ResponEliminaPetonets
Què bo aquest all i opli amb olivada! i la fideuà per suposat!!! ens veim demà, no?
ResponEliminaHola Isabel estimad ai guapa tu
ResponEliminaQuin plat més bo, la meva iaia en feia un de semblàn, però sense l´olivada, es clar
mil petonets Susanna
Oh Isabel, m'ha agradat molt aquest plat, però encara més l'oli d'olivada. El faré segur.
ResponEliminaNani
ondia, gairebé me la perdo!, ja l'he copiat!, em semblen fantàstics aquests fideus vegetals, i amb aquest allioli ha d'estar....ummmmmmmmmmmmmmm.... Un petonarro guapa!
ResponEliminaQue bo, fideus i verduretes!!
ResponEliminahttp://bonissim.blogspot.com.es/
espectacular que buena fideua vegetal
ResponEliminapeto
M'has deixat al·lucinada tant amb la fideuà amb verdures com amb l'allioli! impressionant! Marta
ResponElimina