La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 25 de març del 2013

BOMBONS DE MACADAMIA 2



Aquesta recepta de bombos ja la tenia publicada, però amb ella participo a la convocatòria de aquest mes de Memòries de una Cuinera i per això l'he tornat a publicar.


INGREDIENTS                                                                                       
150 grams de nous de macadàmia 

200 grams de cobertura fondant 

cacau pur en pols per repostería 

1 cullerada de mantega

PREPARACIÓ


Desfer al microones la xocolata trossejada amb un recipient apte al 50 % de potencia 2 minuts.


Quan la xocolata sigui tova, afegir la mantega pomada i mesclar amb l'escalfor de la xocolata, la mantega es desfà. (També la podem desfer al bany Mª).

Banyar les nous amb la xocolata i posar-les damunt d'una reixa, deixar refredar fins que la xocolata sigui presa.

Si es cal tornen a fer la mateixa operació, tornar a banyar-les de xocolata i altre vegada damunt de la reixeta i desprès a la nevera.

Quan siguin fredes arrebossar amb el cacau amarg i altre vegada a la nevera, unes 2 hores.

Passat aquest temps ja les podem menjar, es poden guardar amb una capseta amb un lloc sec i fresc.

Encara que sembla sigui difícil això de guardar-les, ja que son tan bones que difícilment en sobren.

Bon profit¡¡¡¡¡¡¡
 

10 comentaris:

  1. Una molt bona proposta. Jo també he publicat la meva
    petons

    ResponElimina
  2. Semblen molt fàcils de fer, Isabel! I queden unes trufetes fantàstiques, i amb sorpresa! Les nous de macadàmia folrades han de ser boníssimes. Bona proposta, me l'apunto!

    ResponElimina
  3. Que bons Isabel!! Les nous de macadamia ja són bones totes soles però en bombó han de ser..... A veure si arribo a temps i publico jo també una proposta!

    ResponElimina
  4. Nena!!!!! Que bons amb nous de macadàmia!!!!
    Petonets i bona Pascua...

    ResponElimina
  5. No la havia vist, m'alegro que la tornis a publicar. Quina bona pinta! jo també apunto la recepta!
    Petonets

    ResponElimina
  6. M'agraden molt les nous de macadàmia, és començar i no parar i amb aquests bombons em passaria igual.
    Gràcies per tornar-les a publicar però es pot deixar una recepta publicada, encara que sigui de fa temps.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  7. M'encanten les nous de macadàmia. Aquests bombons has d'estar no bons, boníssims!
    Nani

    ResponElimina
  8. Doncs jo no els havia vist encara i es estrany que se m'escaparen perquè tenen una pinta genial Isabel! Bones festes! Marta

    ResponElimina
  9. Les nous o els fruits secs sempre lliguen molt amb la xocolata, molt bona proposta!!

    ResponElimina
  10. quin luxe de bombons!!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina