Aquesta recepta de bombos ja la tenia publicada, però amb ella participo a la convocatòria de aquest mes de Memòries de una Cuinera i per això l'he tornat a publicar.
INGREDIENTS
200 grams de cobertura fondant
cacau pur en pols per repostería
1 cullerada de mantega
PREPARACIÓ
Desfer al microones la xocolata trossejada amb un recipient apte al 50 % de potencia 2 minuts.
Quan la xocolata sigui tova, afegir la mantega pomada i mesclar amb l'escalfor de la xocolata, la mantega es desfà. (També la podem desfer al bany Mª).
Banyar les nous amb la xocolata i posar-les damunt d'una reixa, deixar refredar fins que la xocolata sigui presa.
Si es cal tornen a fer la mateixa operació, tornar a banyar-les de xocolata i altre vegada damunt de la reixeta i desprès a la nevera.
Quan siguin fredes arrebossar amb el cacau amarg i altre vegada a la nevera, unes 2 hores.
Passat aquest temps ja les podem menjar, es poden guardar amb una capseta amb un lloc sec i fresc.
Encara que sembla sigui difícil això de guardar-les, ja que son tan bones que difícilment en sobren.
Bon profit¡¡¡¡¡¡¡
Una molt bona proposta. Jo també he publicat la meva
ResponEliminapetons
Semblen molt fàcils de fer, Isabel! I queden unes trufetes fantàstiques, i amb sorpresa! Les nous de macadàmia folrades han de ser boníssimes. Bona proposta, me l'apunto!
ResponEliminaQue bons Isabel!! Les nous de macadamia ja són bones totes soles però en bombó han de ser..... A veure si arribo a temps i publico jo també una proposta!
ResponEliminaNena!!!!! Que bons amb nous de macadàmia!!!!
ResponEliminaPetonets i bona Pascua...
No la havia vist, m'alegro que la tornis a publicar. Quina bona pinta! jo també apunto la recepta!
ResponEliminaPetonets
M'agraden molt les nous de macadàmia, és començar i no parar i amb aquests bombons em passaria igual.
ResponEliminaGràcies per tornar-les a publicar però es pot deixar una recepta publicada, encara que sigui de fa temps.
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
M'encanten les nous de macadàmia. Aquests bombons has d'estar no bons, boníssims!
ResponEliminaNani
Doncs jo no els havia vist encara i es estrany que se m'escaparen perquè tenen una pinta genial Isabel! Bones festes! Marta
ResponEliminaLes nous o els fruits secs sempre lliguen molt amb la xocolata, molt bona proposta!!
ResponEliminaquin luxe de bombons!!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponElimina