INGREDIENTS
200 grams de mantega
120 grams de sucre
3 ous
1 llimona (suc i pell)
180 grams de farina
1/4 de sobre de llevat
1 pessic de sal
sucre llustre
ELABORACIÓ
Es molt important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient.
Batre la mantega amb un bol i afegir el sucre, continuar baten fins que sigui una barreja cremosa.
Afegir els ous, un a un fins que es vagin integrant a la mescla.
Ratllar la part groga de la pell de llimona i exprimir el suc, que incorporar a la mescla anterior i barrejar.
A continuació poc a poc, la farina, el llevat i el pessic de sal, continuar barrejant fins que quedi tot integrat.
Enfarinar el motlle i abocar la massa, donant lleugers cops, per que quedi uniforme, ja que es bastant espesa.
Coure al forn prèviament escalfat a 180ºC. durant uns 25 minuts (punxar per comprovar sigui cuit).
Deixar refredar i empolvorar amb sucre llustre.
Ideal per acompanyar un cafè o té.
Isabel; Aquesta corona, és per que els convidats quedin com a reis¡¡
ResponEliminaLa llimona a la cuina, és quasi perfecta.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Quina corona més boníssima, ideal per a una reina de la cuina, com tu!
ResponEliminaOH quina delicia de bescuit !!!
ResponEliminaPetons
quina fila més bona que fa!! amb un bon cafè amb llet és fantàstica per un bon esmorzar o berenar!!
ResponEliminafantástica corona Isabel
ResponEliminapeto
Bona, bona!!
ResponEliminaPetonets
Et creuràs que encara no he fet servir mai el motlle de corona!!! Fabtàstic aquest bescuit, a veure si el faig algun dia per portar a la tarda al parc.
ResponEliminaQuina esponjositat! M'a punto la recepta.
ResponEliminaem van agradar molt les teves receptes de fruita.
ResponEliminapauC.
Isabel, una molt bona corona per a començar la primavera.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani