Aquest mes, Memòries d'una Cuinera ens va proposar el tema "Flams". Com a casa nostre els dlàssics no ens entusiasmem, he decidit fer una recepte de flamets salats. Podríem dir que es també cuina d'aprofitament.
INGREDIENTS
500 grams de verdures
2 ous
1 llesca de pa de motllo
llet
1 grill d'all i julivert
sa, pebre i oli
SOM-HI
Posar en un recipient apte per cuinar al microones o bullir amb una cassola al foc, la verdura rentada i tallada (pot ser fresca o congelada) , amb aquest cas ensaladilla congelada, de 8 a 10 minuts, dependrà de si es congelada o fresca la verdura.
En un bol, posar les verdures escorregudes, la llesca de pa que mullarem amb llet, els ous batuts i l'all i julivert tallats, salpebrar i batre amb la batedora.
Un cop batut posar-ho tot amb un motllo de flamets, si ho fem al micró amb motllos de silicona uns 6 minuts i si preferim el forn uns 30 minuts.
Deixar reposar i desmotllar tebi.
Cobrir amb tomàquet fregit, maionesa, all i oli, olivada .........( a gust).
També els podríem cobrir de formatge ratllat i gratinar.
Jo he posat maionesa i ceba deshidrata fregida.
Son ideals per acompanyament de carns, peixos o sols..........
Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!
que boo Isabel!!! jo tambe voto pels flams salats, sans i bonissims oi? petons
ResponEliminaMira, doncs...a mi em van tots! je, je, je...No recordo haver-ne menjat cap. Li trobo semblança als pastissos freds que són boníssims.
ResponEliminaUna molt bona proposta!! Sent salada i tan senzilla segur que triomfa!!!
ResponEliminaUna bona idea per menjar verdures variades!!
ResponEliminaPetonets.
M'encanten aquests flams. Una manera molt atractiva de menjar verdura. Ideal per als nens!
ResponEliminaPetonets!
Uns flams molt bons . Petons
ResponEliminaEls flams de verdures sempre m'han agradat! però els que he tastat no les trituraven. Moltíssimes gràcies per participar Isabel. Petonets
ResponEliminaQuina bona manera de menjar verdures. Fets al microones ens ajuda a estalviar temps i energía.
ResponEliminaPetons.
Uns flams ben originals, i molt sans!
ResponEliminaBons i d'aprofitament, m'encanten.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.