INGREDIENTS
2 magranes
100 g. de sucre
150 ml. de moscatell
8 mandarines
1 sobre de gelatina neutra Royal
SOM-HI
Desgraneu les magranes i les poseu amb un bol a macerar amb el moscatell i la meitat del sucre.
Mentres, espremeu les mandarines, barregem amb la resta de sucre (reservant una mica de suc per desfer la gelatina), desprès ho barregem tot. Col-loquem amb una catxeta la barreja i fiquem al frigorífic per que qualli (unes 2 hores mínim).
Per servir desmotllem la gelatina, tallem a cuadrets i barregem amb la magrana.
Servim amb copes o plat de prostre i adornem amb menta picada o raspadura fina de mandarina.
Una combinació bonissima!
ResponEliminaei....! M'agrada això de la gelatina... per enganyar els convidats, eh? Fantàstica proposta, molt refrescant, Isabel!
ResponEliminaInvitación - E
ResponEliminaSoy brasileño.
Pasei acá leendo , y visitando su blog.
También tengo un, sólo que mucho más simple.
Estoy invitando a visitarme, y si es posible seguir juntos por ellos y con ellos. Siempre me gustó escribir, exponer y compartir mis ideas con las personas, independientemente de su clase Social, Creed Religiosa, Orientación Sexual, o la Etnicidad.
A mí, lo que es nuestro interés el intercambio de ideas, y, pensamientos.
Estoy ahí en mi Simpleton espacio, esperando.
Y yo ya estoy siguiendo tu blog.
Fortaleza, la Paz, Amistad y felicidad
para ti, un abrazo desde Brasil.
www.josemariacosta.com
Quines postres més bones has fet avui. La gelatina a casa ens agrada molt i també la magrana. La menta li dona el toc refrescant al conjunt.
ResponEliminaPetons.
Contrast interessant, la mandarina.. en gelatina amb la magrana, m'agrada força!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ostres! si que et va agradar el cóctel...visca la magrana!
ResponElimina