La convocatoria d'aquest mes de Setembre de Memòries d'una cuinera son els macarrons.
Alguna vegada us he comentat, que l'Eva no menja carn i aquests macarrons son dedicats a ella i altres persones que tampoc volen menjar. Amb poc cost i amb el que tenim a casa queden uns macarrons bons i diferents.
INGREDIENTS
350 grams de macarrons
1/2 carbassó

1/2 albergínia
1 tros de porro o (i) ceba
1 all tendre
orenga
alfàbrega
oli d'oliva
sal
formatge parmesà ratllat (optatiu)
SOM-HI
Renteu i talleu les verdures molt petites, jo tinc una picadora que no tritura sinó talla i em va perfecte.
Fregir les verdures fins que quedin cuitetes amb oli abundant. Com estan tallades petites i ho fem a foc lent uns 10 minuts.
Fora del foc, afegiu-hi les fulles d'alfabrega i l'orenga. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar.
Coeu la pasta segons les indicacions del fabricant, restant 2 minuts del temps recomanat, ha de quedar al dente.
Coleu i torneu-la a l'olla.
Afegiu la salsa i barregeu-ho.
Servir i si es vol fiqueu-hi formatge parmesà ratllat.
Isabel,
ResponEliminaT'han quedat de fàbula. Alguna vegada els he fet així, més o menys, i ens agraden molt. No sempre s'han de fer de carn, encara que són els tipics.
Una abraçada,
Nani
Boníssims, per vegeterians i per tothom!
ResponEliminaIdeal per fer net de nevera, je je je... ;)
mmm! Que bons, Isabel! Sense carn, com a mi m'agraden. I a més has escollit el porro, que hi queda tan bé. M'agrada! Petons
ResponEliminamai he probat macarrons amb verdures!:P
ResponEliminaque buenos asi con verduras¡¡
ResponEliminaEls macarrons i la pasta en general són d'aquelles coses que ho accepten gairebé tot! Molt bons així amb verduretes!
ResponEliminaM'agrada la combinació, sobre tot el porro!
ResponEliminaBoníssims! Jo també prefereixo les verdures a la carn, em guardo la teva versió perquè em sembla genial.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Hola Isabel!
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al teu blog, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 16000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat
Isabel,moltes gracies per el teu comentari que sa ma omplem els ulls de la gran emoció,bonica¡¡¡¡¡ets un sol i tot gracies a vosaltres per esser aquí.
ResponEliminaDir-te que m'encantan aquests macarrons i en verduretes deuen esser una delicia.
Bon cap de setmana guapa i mil petons de part de una amiga que tambe te admira molt.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUn plat ideal per buidar la nevera...
ResponEliminaPetonets.
boníssims Isabel! amb verdura segur que són ben saborosos!!! moltíssimes gràcies guapa per participar. petonets
ResponEliminaQuin bona pinta que tenen els teus macarrons!!
ResponEliminaPetons
Mónica
Hola Isabel1 uns macarrons ben bons i saludables!!! petó
ResponEliminaJo,els faig amb sanfaina(també és verdura) i a casa els encanta.
ResponElimina