INGREDIENTS
4 patates
2 cebes tendres
4 frankfurt tipus Viena
4 cogombrets agredolços
taperes
mostassa de Dijon
sal i pebre
maionesa
1 cullerada de nata líquida
cibulet
SOM-HI
Bullir les patates noves amb pell , deixar refredar.
Tallar la ceba tendra a trossos petits, els cogombrets i les salsitxes.
Pelar les patates i tallar les a daus (no massa petits).
Fer una salsa amb la maionesa, la cullerada de nata líquida i la mostassa, mesclar bé.
Ficar les patates tallades amb un bol amb la ceba , els cogombrets i les salsitxes, salpebrar i afegir unes poques tàperes, mesclar amb la salsa.
Servir freda amb cibulet tallat.
Isabel; Una molt bona amanida, aquesta alemana amb frankfurt... pot ser acompanyada amb una cervesa,també pot quedar bé no?
ResponEliminaIsabael, que vagi de gust¡¡ :-D
m'encanta l'amanida alemana!! te una barreja d'ingredients que la fan unica i completa!! petons
ResponEliminaQuè bona!!!! a casa ens encanta!
ResponEliminaPetonets
Isabel, m'ha agradat molt. Encara que jo no sigui gaire amiga dels mètodes, segons quins, alemanys, sí que m'encanten els envinagrats. i així salsejats són boníssims!!! Petons
ResponEliminaAutèntica amanida alemanya...i si no, digali al meu fill. Després d'un mes a Berlín li va acabar agradant i tot...jaja
ResponEliminaPetonets.
L'altre dia amb el meu germà parlavem d'aquesta amanida, ens agrada!
ResponEliminapetonets
Jo sempre la demano quan vaig de tapes! M´agrada molt que hagis publicat la recepta.
ResponEliminaTasta-la amb una bona IPA artesana ����
ResponElimina