La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 2 de setembre del 2012

FARCELLS I CRESTES DE CARBASSÓ I FORMATGE


 

INGREDIENTS:

1  carbassó 

1 ceba tendra mitjana

1 grill d'all

50 grams de formatge tipus Emmental

1 paquet de crestes La Cocinera 

1 ou

sal

oli


SOM-HI

El carbassó, la ceba i el grill d'all el piquem o ratllem molt fi.

Posem a la paella amb una mica d'oli a foc lent, perquè deixi anar l'aigua del carbassó i es cogui.

El formatge el tallem a dauets molt petits i quan les verdures siguin cuites, tanquem el foc i afegim el formatge.

Remourem tot bé i deixem refredar.

Preparem les oblees i farcim, podem fer farcells o crestes.

Posem a la safata del forn, pintem amb el rovell d'ou i fiquem al forn, gratinador fins que veiem que queden dauradetes.

9 comentaris:

  1. Hola Isabel de nuevo,me encantan estas crestes y el relleno genial y asi en el horno quedan mejor
    bona setmana

    ResponElimina
  2. Un farcit excel.lent per a un plat informal8 d'allò més bo!

    ResponElimina
  3. Isabel hem coincidit amb la recepta. Jo en vaig fer uns de carn i els altres amb verdures, ja que un veí es vegetariá.
    Petons

    ResponElimina
  4. Són ideals per als de casa, els provaré, segur que ens agradaran MOLT!

    ResponElimina
  5. oh! Més carbassons! M'agrada aquesta manera de prepara-los. Com que encara me'n queden, seguim amb les receptes de carbassó, oi? Petonets, isabel.

    ResponElimina
  6. El carbassó i el formatge lliguen super bé! I fets al forn molt millor que no pas fredides, oi?
    Ideals per un sopar d'estiu ben bo!

    ResponElimina
  7. Isabel, puc venir a sopar? Quina gana així cruixents...
    Feliç setembre,
    Nani

    ResponElimina