INGREDIENTS:
1 carbassó
1 ceba tendra mitjana
1 grill d'all
50 grams de formatge tipus Emmental
1 paquet de crestes La Cocinera
1 ou
sal
oli
SOM-HI
El carbassó, la ceba i el grill d'all el piquem o ratllem molt fi.
Posem a la paella amb una mica d'oli a foc lent, perquè deixi anar l'aigua del carbassó i es cogui.
El formatge el tallem a dauets molt petits i quan les verdures siguin cuites, tanquem el foc i afegim el formatge.
Remourem tot bé i deixem refredar.
Preparem les oblees i farcim, podem fer farcells o crestes.
Posem a la safata del forn, pintem amb el rovell d'ou i fiquem al forn, gratinador fins que veiem que queden dauradetes.
Hola Isabel de nuevo,me encantan estas crestes y el relleno genial y asi en el horno quedan mejor
ResponEliminabona setmana
Un farcit excel.lent per a un plat informal8 d'allò més bo!
ResponEliminaIsabel hem coincidit amb la recepta. Jo en vaig fer uns de carn i els altres amb verdures, ja que un veí es vegetariá.
ResponEliminaPetons
Són ideals per als de casa, els provaré, segur que ens agradaran MOLT!
ResponEliminaoh! Més carbassons! M'agrada aquesta manera de prepara-los. Com que encara me'n queden, seguim amb les receptes de carbassó, oi? Petonets, isabel.
ResponEliminaEl carbassó i el formatge lliguen super bé! I fets al forn molt millor que no pas fredides, oi?
ResponEliminaIdeals per un sopar d'estiu ben bo!
bien apetecibles!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Isabel, puc venir a sopar? Quina gana així cruixents...
ResponEliminaFeliç setembre,
Nani
Que bons! i al forn són més sans.
ResponEliminaPetonets