INGREDIENTS
6 filets de salmó
100 ml. de nata
50 grams d' ametlla laminada
oli
sal
pebre
SOM-HI
Netejar el salmó i deixarlo sobre paper absorbent.
Coure'l a la planxa o paella amb una mica d'oli (volta i volta) i reservar.
Posar l'ametlla a la paella calenta, perquè es torri una mica.
Afegir la nata líquida i quan comenci a bullir, afegir el salmó
ja cuit i salpebrat. Xup xup i llestos.
Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡
El salmó lliga molt bé amb les salsetes. La que ens proposes d'ametlles, Isabel, una delícia... petons!
ResponEliminaHola Isabel guapa tu
ResponEliminaGràcies per la teva visita, saps des de el vaig descobrir, festa que vaig, festa que m ´el demanen, crea vici, es perillós, mira Diumenge varem tenir un dinar familiar i ni havia molta gent gran, doncs si varen posar el " botes ", ni una espurna en va quedar...si el fas ja em dirás, segur que et roba el cor, i fàcil al 100x100
mil petonets Susanna
Isabel; El salmó, és d'aquells plants, que sense fer-ho masses vegades, el trobo molt atractiu, un bon plat aquest, amb la salsa d'ametlles.
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D ;-D
A casa fem el rap amb una salsa semblant, ho provaré amb el salmó!!
ResponEliminapetonets
Isabel,
ResponEliminaAcabo de posar una recepta de salmó i ara veig la teva. Fa un goig aquesta salsa d'ametlles!
Feliç setembre,
Nani
Caram Isabel, jo sempre he fet aquesta recepta amb filets de llenguado...Segur que amb salmò també deu ser bonissim...
ResponEliminaPetonets.