Com últimament diem no va de gust menjar plats calents.
La verdura no deu faltar mai i una forma fàcil de menjar la
es freda. Sigui amb gaspatxos, amanides ......
INGREDIENTS
500 grams de mongeta
3 tomàquets d'amanir
4 ous durs
sal
oli d'oliva verge
SOM-HI
Bullir al dente la mongeta tallada.
Passar-la per el escorredor i refredar ràpid per que no perdi el color.
Jo la poso amb un bol, dins d'altre bol amb aigua freda.
Tallar els tomàquets i bullir els ous.
Pelar els ous i salpebrar l'amanida.
Regar amb un bon raig d'oli d'oliva verge.
Fàcil, ràpid i super sa.
La verdura no deu faltar mai i una forma fàcil de menjar la
es freda. Sigui amb gaspatxos, amanides ......
INGREDIENTS
500 grams de mongeta
3 tomàquets d'amanir
4 ous durs
sal
oli d'oliva verge
SOM-HI
Bullir al dente la mongeta tallada.
Passar-la per el escorredor i refredar ràpid per que no perdi el color.
Jo la poso amb un bol, dins d'altre bol amb aigua freda.
Tallar els tomàquets i bullir els ous.
Pelar els ous i salpebrar l'amanida.
Regar amb un bon raig d'oli d'oliva verge.
Fàcil, ràpid i super sa.
Un plat perfecte per a aquests dies tan pesats!
ResponEliminaJo també en faig d'aquestes amanides, pero li poso tonyina enlloc d'ous!!! realment bona! petons
ResponEliminaAquests plats senzills i frescos són els que, a l'estiu, venen més de gust! i són ben sans, oi? Petons, Isabel.
ResponEliminaUn plat d'estiu, i molt sa!
ResponEliminaTu ho has dit: fàcil ràpid i sa!, em sembla excel.lent incloure mongeta tendra o altres verdures com a plat amanit! Una abraçada Isabel!!!
ResponEliminaNo he fet mai amanida de mongeta tendra, i aixó que a l´hort en tenim, i molta, m´apunto la idea. Petons,
ResponElimina