La Mercè del blog Destapant Cassoles, aquest mes de Desembre, ens ha proposat un blog, al que em sento propera per el tipus de cuina que ens ensenya, la cuina del dia a dia, el Blog es
" CRIJOARMAEL"
conec a la Cristina i ja el dia que ens varen presentar, vaig detectar una persona a la que en sento a fi, passejant per el seu blog, m'ha sorprès veure que també tenim receptes si no iguals, molt semblants.
Aquest mes us presento una recepta que jo la faig tot sovint, la tinc publicada però us la torno a ensenyar, ja que es una recepta super fàcil, fàcil...... , molt agraïda i que agrada a quasi tothom.
INGREDIENTS
1 albergínia gran
4 làmines de formatge
2 talls de pernil dolç
farina
pa ratllat
1 ou
sal
oli
SOM-HI
Rentar i tallar l'albergínia a lamines fines i posem els talls amb aigua i sal durant uns 10
minuts.
Escorrem i saquem, posem les lamines d'albergínia sobre una superfície i fem els llibrets
1 d'albergínia, pernil dolç i formatge i tapem amb un altre d'albergínia.
Les passem per farina blanca, ou batut i pa ratllat i ho fregim amb oli calent.
Super fàcil i generalment agrada a tothom.
L'albergínia, es una hortalissa d'origen oriental.
Te poc contingut vitamínic, però estimula la funció hepàtica i dona molt joc a la cuina.
Es pot consumir fregida, feta al microones o a la planxa, escalivada......però mai crua.
El seu contingut nutritiu i calòric, es pot enriquir, barrejant-la amb verdures, peixos, carns,
ous, pernil.......
Ja? ..no és el dia 20? De totes maneres es veuen deliciosos.
ResponEliminaJejeje....... Cristina així segur que no arribo tard.
EliminaAquests dies son una mica boixos.
Petons
I tant que m'agraden aquests llibrets d'alberginia, sont boníssims.
ResponEliminaPetons.
Uns llibrets sensacionals que tenen l'èxit assegurat, entre petits i grans!
ResponElimina
ResponEliminaIsabel; Un plat aquest, que a casa triomfa segur¡¡
Una abraçada Isabel¡¡ :O)
A casa triomfarien!!! bones festes!!! petonets
ResponEliminaAquests llibrets segur que els faig. Han d'estar bonissims.
ResponEliminaPetons
Conxita
Isabel, fins avui no havia vist la teva recepta, em sap greu. A veure si un dia quedem per xerrar una estona.
ResponEliminaQue passeu unes bones festes. Petons!