La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 26 de desembre del 2014

MELMELADA DE PEBROT VERMELL





INGREDIENTS

400 grams de pebrot vermell 

200 grams de sucre

100 ml. d'aigua

50 ml. de vinagre 

SOM-HI

Netejar el pebrot i picar-ho molt petit a la batedora (millor picadora) sense que quedi fet puré.

Ficar-lo amb una cassola amb la resta d'ingredients (sucre, aigua i vinagre)

A foc baix aproximadament 1 hora, controlant fins que queda la textura de melmelada.

Ficar-ho amb pots de vidre esterilitzats ( no massa grans), tapar-los en calent i ficar-los cap per avall duran unes hores.

Aquesta melmelada es ideal per servir acompanyant brandada de bacallà, formatge de untar, canapès, torradetes.........
 

1 comentari:


  1. Isabel; "Imprescindible", per posar-los a sobre d'uns montaditos, amb alguna torradeta... etc.
    Una abraçada Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina